Bivša Modelsica doživela nervno rastrojstvo: Od poslanice do psihijatrije!

Nevena Stamenković Adžemović (38), nekadašnja članica grupe "Models", sinoć je oko 21.30 časova primljena u bolnicu Laza Lazarević. Ona je u žiži javnosti dosad više puta bila zbog svog turbulentog života.

Zabava 12.10.2021 | 17:42
Bivša Modelsica doživela nervno rastrojstvo: Od poslanice do psihijatrije!

Bivša pevačica je uz pratnju patrole odvezena u bolnicu. Prema neproverenim informacijama, bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Ona je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je njena majka zvala Hitnu pomoć, koja je zvala policiju za asisteniciju.

Nevena Adžemović
FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Njen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Nevena se sa koleginicama iz grupe "Models" u više navrata pojavljivala u javnosti u veoma provokativnim odevnim kombinacijama o kojima se dugo pričalo, dok se često polemisalo o njihovim glasovnim sposobnostima.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - pričala je 2018. godine Nevena.

Nevena Adžemović
FOTO: NEMANJA PANČIĆ

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar