Град Бањалука издваја средства за јачање породице

Чланови Удружења породица са четворо и више дјеце „Четири плус“, заједно са Градом Бањалука данас су организовали прву Породичну шетњу. Због лошег времена дружење са малишанима је организовано у Дому омладине гдје је градоначелник Бањалуке представио нове пронаталитетне мјере.

Република Српска 10.10.2021 | 15:02
Град Бањалука издваја средства за јачање породице

Овакве манифестације су најбоља прилика да се дјеца друже, а родитељи разговарају о унапређењу мјера подршке, сматрају представници вишечланих породица.

У овој години Град Бањалука је покренуо бројне пројекте за побољшање услова одрастања дјеце, поручено је из Градске управе. За све породиље од Града Бањалука сада стиже и директна финансијска помоћ, поручио је градоначелник Драшко Станивуковић.

Из вишечланих породица поручују да је подизање дјеце данас велики изазов због чега је, како наводе, добродошла свака врста помоћи. Овај догађај је организован у оквиру обиљежавања Међународне недјеље дјетета. 

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Браво

10.10.2021 13:14

Свака цаст Драско! Најбољи си градонацелник. Срце ми је пуно када видим ове осмијехе. Обратити посебно пазњу и на социјалне категорије становниства на подруцју Града Бања Лука...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НР

10.10.2021 13:23

Браво Драшко. Конкретно за народ. Као и увијек до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

10.10.2021 14:58

Итрепа подрзати сваку породуцу која има пуно дјеце ал бас их трба подрзати и дати све врсте помоци јер није лако извести на пут пуно дјеце. Ионако немамо дјеце и наталитет је пуно опао зато треба пуно подрзати оне којисе одлуце да имају пуно дјеце.. Драско само напред свака цаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

10.10.2021 16:08

Разлика Драско и Рудоња је велика Драско из будзета помазе многе породице а Рудоња само једну породицу и то само своју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.10.2021 17:25

Доле Рудоња!