Grad Banjaluka izdvaja sredstva za jačanje porodice

Članovi Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Četiri plus“, zajedno sa Gradom Banjaluka danas su organizovali prvu Porodičnu šetnju. Zbog lošeg vremena druženje sa mališanima je organizovano u Domu omladine gdje je gradonačelnik Banjaluke predstavio nove pronatalitetne mjere.

Republika Srpska 10.10.2021 | 15:02
Grad Banjaluka izdvaja sredstva za jačanje porodice

Ovakve manifestacije su najbolja prilika da se djeca druže, a roditelji razgovaraju o unapređenju mjera podrške, smatraju predstavnici višečlanih porodica.

U ovoj godini Grad Banjaluka je pokrenuo brojne projekte za poboljšanje uslova odrastanja djece, poručeno je iz Gradske uprave. Za sve porodilje od Grada Banjaluka sada stiže i direktna finansijska pomoć, poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Iz višečlanih porodica poručuju da je podizanje djece danas veliki izazov zbog čega je, kako navode, dobrodošla svaka vrsta pomoći. Ovaj događaj je organizovan u okviru obilježavanja Međunarodne nedjelje djeteta. 

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Bravo

10.10.2021 13:14

Svaka cast Drasko! Najbolji si gradonacelnik. Srce mi je puno kada vidim ove osmijehe. Obratiti posebno paznju i na socijalne kategorije stanovnistva na podrucju Grada Banja Luka...

ODGOVORITE
Name

NR

10.10.2021 13:23

Bravo Draško. Konkretno za narod. Kao i uvijek do sada.

ODGOVORITE
Name

Xxx

10.10.2021 14:58

Itrepa podrzati svaku poroducu koja ima puno djece al bas ih trba podrzati i dati sve vrste pomoci jer nije lako izvesti na put puno djece. Ionako nemamo djece i natalitet je puno opao zato treba puno podrzati one kojise odluce da imaju puno djece.. Drasko samo napred svaka cast .

ODGOVORITE
Name

Murija

10.10.2021 16:08

Razlika Drasko i Rudonja je velika Drasko iz budzeta pomaze mnoge porodice a Rudonja samo jednu porodicu i to samo svoju.

ODGOVORITE
Name

Re

10.10.2021 17:25

Dole Rudonja!