После Северинине срамне изјаве о Србима многе јавне личности позивају на забрану уласка у земљу!

Северина Вучковић шокирала је регион када је оптужила Србе да су геноцидан народ и одбила да ради са људима који не признају наводни геноцид у Сребреници.На овакве страшне оптужбе реаговале су бројне познате личности које траже да јој се забрани улазак у Србију.

Забава 08.10.2021 | 16:35
После Северинине срамне изјаве о Србима многе јавне личности позивају на забрану уласка у земљу!

Међу њима је и глумица и певачица Оливера Катарина.

- Ја немам ништа против ње лично, али не треба им дозволити да се понашају тако према нама, не смемо дозволити да тако говоре шта им падне на памет. Ја јој не бих после овога дозволила да дође у Србију. Ми треба да се вратимо себи и да држимо до себе и да не допуштамо да нас неко поремети. Ми треба да будемо поносни на себе и да држимо до себе. Срби су увек криви и увек су трн у оку, ја не знам да су српкиње тако на један примитиван начин говориле о Хрватској - рекла је у јутарњем програму Курир телевизије Оливера Катарина.

Ivica Dačić
фото: Курир телевизија

Чувена глумица и певачица изјавила је да јој је живот више пута био угрожен, али да је те 1979. године у Хрватској једва извукла живу главу.

- Народ у Хрватској ме је лепо прихватао, али званичници и водитељи нису. Разне непријатности сам доживела, ви то и знате. Отровали су ме једанпут у Хрватској, а не знам да је ико од њих отрован овде у Србији - присетила се Оливера.

Миломир Марић поручује Северини Вучковић да не долази у нашу земљу, јер жигоше целу нацију као геноцидну.

Забраните хрватској проститутки Северини да наступа у Србији и овде згрће огроман новац, јер измишља геноцид у Сребреници, поручују познати новинари Жика Николић и Миломир Марић. Они си згрожени јер је певачица која се обогатила правећи концерте по нашој земљи оптужила Србе да су геноцидан народ.

Milomir MarićФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Миломир Марић није остао равнодушан према Северининој срамној изјави.

- Она је само једна хрватска проститутка, која се обогатила преко Срба. Сада мора да се опере у Хрватској, па нас вређа. После српске авантуре хоће да се докаже као велика Хрватица! Очекујем да ће ускоро објавити нови филм домаће продукције, па да поново постане хероина!

Идејни творац сарадње Аце Лукаса и Северине био је и његов менаџер и продуцент Саша Мирковић. Он је имао идеју да певачи ураде хит јер је, према његовим речима Севе до јуче била ем српска снајка, ем живела у Србији и користила све бенефите ове државе. Међутим, када је прочитао њену изјаву Мирковић је као и Лукас одмах одустали од сарадње.

- С обзиром на то да је Северина без разлога рекла то што је рекла иако је дуго живела у Србији напала нашу државу, никаквог дуета неће бити. Већ смо јој скренули пажњу на изјаве које је дала о нашем патријарху, али се она правдала да се то није десило. Међутим, после оваквих њених изјава и наших сугерисања она је наставила да се изјашњава шовинистички о целом српком народу. Ми као националисти стојимо иза своје нације, али за разлику од ње, поштујемо и туђе нације. Космополите смо и волимо сваког грађанина света без обзира на то које боје коже, вере или нације био - сматра Мирковић.

Saša Mirković, Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović, Eurosong
ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ
 

- Ето, Северина је имала два брака са Србима, па не разумем њене ставове с којима сама себи скаче у стомак. Невероватно је да као извођач дозволи себи толику дозу примитивизма. Неколико пута сам разговарао са Гораном Богданом и Христином Поповић који се појављују у споту "Хејт Словени". Уметници су на прави начин изнели ову улогу, а она је очигледно играла саму себе и то је доказала својим изјавама. Ако постоји особа којој треба да се забрани улазак у земљу после оваквих изјава то је она - закључује Мирковић.

На Северинине изјаве није остао имун ни Бора Ђорђевић.

Он је у својој краткој изјави подсетио на то да је певачица већ два пута била удата за Србе, брак са Игором Којићем и ванбрачна заједница са Миланом Поповићем са којим има и сина за чије старатељство се бори.

Bora Đorđević
ФОТО: ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ

- То је велики проблем за Северину. С' обзиром на то да су јој претходна два мужа били Срби, поставља се питање како ће та јадна жена да се поново уда?! - Бора Чорба за Курир.

(курир.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар