Posle Severinine sramne izjave o Srbima mnoge javne ličnosti pozivaju na zabranu ulaska u zemlju!

Severina Vučković šokirala je region kada je optužila Srbe da su genocidan narod i odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.Na ovakve strašne optužbe reagovale su brojne poznate ličnosti koje traže da joj se zabrani ulazak u Srbiju.

Zabava 08.10.2021 | 16:35
Posle Severinine sramne izjave o Srbima mnoge javne ličnosti pozivaju na zabranu ulaska u zemlju!

Među njima je i glumica i pevačica Olivera Katarina.

- Ja nemam ništa protiv nje lično, ali ne treba im dozvoliti da se ponašaju tako prema nama, ne smemo dozvoliti da tako govore šta im padne na pamet. Ja joj ne bih posle ovoga dozvolila da dođe u Srbiju. Mi treba da se vratimo sebi i da držimo do sebe i da ne dopuštamo da nas neko poremeti. Mi treba da budemo ponosni na sebe i da držimo do sebe. Srbi su uvek krivi i uvek su trn u oku, ja ne znam da su srpkinje tako na jedan primitivan način govorile o Hrvatskoj - rekla je u jutarnjem programu Kurir televizije Olivera Katarina.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Čuvena glumica i pevačica izjavila je da joj je život više puta bio ugrožen, ali da je te 1979. godine u Hrvatskoj jedva izvukla živu glavu.

- Narod u Hrvatskoj me je lepo prihvatao, ali zvaničnici i voditelji nisu. Razne neprijatnosti sam doživela, vi to i znate. Otrovali su me jedanput u Hrvatskoj, a ne znam da je iko od njih otrovan ovde u Srbiji - prisetila se Olivera.

Milomir Marić poručuje Severini Vučković da ne dolazi u našu zemlju, jer žigoše celu naciju kao genocidnu.

Zabranite hrvatskoj prostitutki Severini da nastupa u Srbiji i ovde zgrće ogroman novac, jer izmišlja genocid u Srebrenici, poručuju poznati novinari Žika Nikolić i Milomir Marić. Oni si zgroženi jer je pevačica koja se obogatila praveći koncerte po našoj zemlji optužila Srbe da su genocidan narod.

Milomir MarićFOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Milomir Marić nije ostao ravnodušan prema Severininoj sramnoj izjavi.

- Ona je samo jedna hrvatska prostitutka, koja se obogatila preko Srba. Sada mora da se opere u Hrvatskoj, pa nas vređa. Posle srpske avanture hoće da se dokaže kao velika Hrvatica! Očekujem da će uskoro objaviti novi film domaće produkcije, pa da ponovo postane heroina!

Idejni tvorac saradnje Ace Lukasa i Severine bio je i njegov menadžer i producent Saša Mirković. On je imao ideju da pevači urade hit jer je, prema njegovim rečima Seve do juče bila em srpska snajka, em živela u Srbiji i koristila sve benefite ove države. Međutim, kada je pročitao njenu izjavu Mirković je kao i Lukas odmah odustali od saradnje.

- S obzirom na to da je Severina bez razloga rekla to što je rekla iako je dugo živela u Srbiji napala našu državu, nikakvog dueta neće biti. Već smo joj skrenuli pažnju na izjave koje je dala o našem patrijarhu, ali se ona pravdala da se to nije desilo. Međutim, posle ovakvih njenih izjava i naših sugerisanja ona je nastavila da se izjašnjava šovinistički o celom srpkom narodu. Mi kao nacionalisti stojimo iza svoje nacije, ali za razliku od nje, poštujemo i tuđe nacije. Kosmopolite smo i volimo svakog građanina sveta bez obzira na to koje boje kože, vere ili nacije bio - smatra Mirković.

Saša Mirković, Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović, Eurosong
FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ
 

- Eto, Severina je imala dva braka sa Srbima, pa ne razumem njene stavove s kojima sama sebi skače u stomak. Neverovatno je da kao izvođač dozvoli sebi toliku dozu primitivizma. Nekoliko puta sam razgovarao sa Goranom Bogdanom i Hristinom Popović koji se pojavljuju u spotu "Hejt Sloveni". Umetnici su na pravi način izneli ovu ulogu, a ona je očigledno igrala samu sebe i to je dokazala svojim izjavama. Ako postoji osoba kojoj treba da se zabrani ulazak u zemlju posle ovakvih izjava to je ona - zaključuje Mirković.

Na Severinine izjave nije ostao imun ni Bora Đorđević.

On je u svojoj kratkoj izjavi podsetio na to da je pevačica već dva puta bila udata za Srbe, brak sa Igorom Kojićem i vanbračna zajednica sa Milanom Popovićem sa kojim ima i sina za čije starateljstvo se bori.

Bora Đorđević
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

- To je veliki problem za Severinu. S' obzirom na to da su joj prethodna dva muža bili Srbi, postavlja se pitanje kako će ta jadna žena da se ponovo uda?! - Bora Čorba za Kurir.

(kurir.rs)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar