Тропиц и мојМаркет донирали постељине за породиље и бебе из УКЦ Бања Лука

Захваљујући пројекту “Загрљај за маме и бебе”, којег је у периоду од 1. до 30. септембра организовала компанија Хенкел у сарадњи с трговачким ланцем Тропиц и мојМаркет, кревети за породиље и њихову новорођенчад на Клиници за гинекологију и акушерство УКЦ Бања Лука биће опремљени новим постељинама. 

Република Српска 07.10.2021 | 16:07
Тропиц и мојМаркет донирали постељине за породиље и бебе из УКЦ Бања Лука

Тим поводом представници компанија су данас посјетили породилиште у Бањој Луци и уручили донацију коју чини 170 сетова болничке постељине. 

“Користимо ову прилику да се захвалимо компанији Хенкел за донацију у виду постељине која је намијењена Клиници за гинекологију и акушерство. На овај начин донатор је изразио поштовање према раду медицинских професионалаца и показао друштвену одговорност и бригу за наше пацијентице”, изјавила је Сандра Радетић, представница Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ Републике Српске.

Донацију је у име компаније Хенкел уручио Ерол Феровић, Кеy Аццоунт Манагер, који је том приликом изјавио: 

“У ланцу вриједности компаније Хенкел, брига о здрављу заузима важно мјесто. С тим у вези, овог пута смо с великим задовољством одлучили упутити донацију одјељењу гинекологије и породилишту у Бањој Луци, како бисмо дали допринос унапређењу услова у којима на свијет долазе неке нове генерације и проводе прве заједничке тренутке са својим мајкама. Ова акција не би била могућа без подршке нашег партнера, компаније Тропиц малопродаја али и грађана који су куповином Хенкелових производа, Персил, Перwолл, Сомат и Бреф директно учествовали у донацији, за што им се од срца захваљујемо”.

Пројект “Загрљај за маме и бебе” је још једна у низу друштвено-одговорних активности које је Хенкел организовао у сарадњи с домаћим трговачким ланцем Тропиц и мојМаркет. 

“Данас више него икад требамо упозорити на потребу подршке и помоћи једни другима. Много здравих, срећних и лијепих беба – то нам треба! Небројено пута смо показали да заједно можемо унаприједити животе беба и мама у Републици Српској те својом мисијом желимо да допринесемо још бољој њези новорођенчади од првог дана. Брига за најмлађе и њихове родитеље саставни су дио нашег пословања и стога нам је веома драго што и у овој години дајемо свој допринос овој врсти хуманог пројекта“ изјавила је Сенада Арнаутовић, руководилац службе маркетинга домаћег  трговачког ланца Тропиц и мојМаркет.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Лака

07.10.2021 14:21

Јадна је држава којој поклањају постељине за рађаоне а расипа се милионима за луксузне аутомобиле, хеликоптере и авионе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

07.10.2021 17:10

Свака цаст за донацију!!! Дјајицу дал се стидис?

Name

Браво

07.10.2021 14:25

Бог вас благословио . Мозда нисте ни свјесни какав сте гест направили...то је на УКЦ постребно висе него вода цини ми се, док се Дјајиц буса са тим како је најбоља болница у региону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

07.10.2021 16:12

Дзајићу да ли те је срамота?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не зна

07.10.2021 17:08

Дјајиц ста је срамота

Name

Он

07.10.2021 18:05

Није Дзајиц него Дјајиц !!! Понисни диррктор а и политицар типицно бслкански !корумпирани!!

Name

Отахарин

07.10.2021 17:19

Какав севаап! Бог Вам здравља дао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево РАДНИК

07.10.2021 18:18

Какве везе има ова мед. сестра, са породиљама и бебама. Она ради у породилисту, а бебе и мајте шума 3. и 4. спрату ГАК-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хвала

07.10.2021 18:24

Надам се да и те постељине неће добити ноге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мо

07.10.2021 19:43

Хоће ли бар 10% сетова постељине заиста завршити на породиљским лежајевима? Биће то све покрадено и препродато. Домови здравља и болнице немају ни газу. Што не објавите јавно искуства породиља? А постељина је претпостављам кинеска, боже сачувај од онолике пријератне текстилне индустрије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слава

08.10.2021 10:20

Породиље и даље лезе на старим постељинама.

ОДГОВОРИТЕ