Tropic i mojMarket donirali posteljine za porodilje i bebe iz UKC Banja Luka

Zahvaljujući projektu “Zagrljaj za mame i bebe”, kojeg je u periodu od 1. do 30. septembra organizovala kompanija Henkel u saradnji s trgovačkim lancem Tropic i mojMarket, kreveti za porodilje i njihovu novorođenčad na Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC Banja Luka biće opremljeni novim posteljinama. 

Republika Srpska 07.10.2021 | 16:07
Tropic i mojMarket donirali posteljine za porodilje i bebe iz UKC Banja Luka

Tim povodom predstavnici kompanija su danas posjetili porodilište u Banjoj Luci i uručili donaciju koju čini 170 setova bolničke posteljine. 

“Koristimo ovu priliku da se zahvalimo kompaniji Henkel za donaciju u vidu posteljine koja je namijenjena Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Na ovaj način donator je izrazio poštovanje prema radu medicinskih profesionalaca i pokazao društvenu odgovornost i brigu za naše pacijentice”, izjavila je Sandra Radetić, predstavnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Republike Srpske.

Donaciju je u ime kompanije Henkel uručio Erol Ferović, Key Account Manager, koji je tom prilikom izjavio: 

“U lancu vrijednosti kompanije Henkel, briga o zdravlju zauzima važno mjesto. S tim u vezi, ovog puta smo s velikim zadovoljstvom odlučili uputiti donaciju odjeljenju ginekologije i porodilištu u Banjoj Luci, kako bismo dali doprinos unapređenju uslova u kojima na svijet dolaze neke nove generacije i provode prve zajedničke trenutke sa svojim majkama. Ova akcija ne bi bila moguća bez podrške našeg partnera, kompanije Tropic maloprodaja ali i građana koji su kupovinom Henkelovih proizvoda, Persil, Perwoll, Somat i Bref direktno učestvovali u donaciji, za što im se od srca zahvaljujemo”.

Projekt “Zagrljaj za mame i bebe” je još jedna u nizu društveno-odgovornih aktivnosti koje je Henkel organizovao u saradnji s domaćim trgovačkim lancem Tropic i mojMarket. 

“Danas više nego ikad trebamo upozoriti na potrebu podrške i pomoći jedni drugima. Mnogo zdravih, srećnih i lijepih beba – to nam treba! Nebrojeno puta smo pokazali da zajedno možemo unaprijediti živote beba i mama u Republici Srpskoj te svojom misijom želimo da doprinesemo još boljoj njezi novorođenčadi od prvog dana. Briga za najmlađe i njihove roditelje sastavni su dio našeg poslovanja i stoga nam je veoma drago što i u ovoj godini dajemo svoj doprinos ovoj vrsti humanog projekta“ izjavila je Senada Arnautović, rukovodilac službe marketinga domaćeg  trgovačkog lanca Tropic i mojMarket.

(BN)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Laka

07.10.2021 14:21

Jadna je država kojoj poklanjaju posteljine za rađaone a rasipa se milionima za luksuzne automobile, helikoptere i avione

ODGOVORITE
Name

Borac

07.10.2021 17:10

Svaka cast za donaciju!!! Djajicu dal se stidis?

Name

Bravo

07.10.2021 14:25

Bog vas blagoslovio . Mozda niste ni svjesni kakav ste gest napravili...to je na UKC postrebno vise nego voda cini mi se, dok se Djajic busa sa tim kako je najbolja bolnica u regionu.

ODGOVORITE
Name

Maja

07.10.2021 16:12

Dzajiću da li te je sramota?

ODGOVORITE
Name

Ne zna

07.10.2021 17:08

Djajic sta je sramota

Name

On

07.10.2021 18:05

Nije Dzajic nego Djajic !!! Ponisni dirrktor a i politicar tipicno bslkanski !korumpirani!!

Name

Otaharin

07.10.2021 17:19

Kakav sevaap! Bog Vam zdravlja dao!

ODGOVORITE
Name

Stevo RADNIK

07.10.2021 18:18

Kakve veze ima ova med. sestra, sa porodiljama i bebama. Ona radi u porodilistu, a bebe i majte šuma 3. i 4. spratu GAK-a.

ODGOVORITE
Name

Hvala

07.10.2021 18:24

Nadam se da i te posteljine neće dobiti noge....

ODGOVORITE
Name

mo

07.10.2021 19:43

Hoće li bar 10% setova posteljine zaista završiti na porodiljskim ležajevima? Biće to sve pokradeno i preprodato. Domovi zdravlja i bolnice nemaju ni gazu. Što ne objavite javno iskustva porodilja? A posteljina je pretpostavljam kineska, bože sačuvaj od onolike prijeratne tekstilne industrije.

ODGOVORITE
Name

Slava

08.10.2021 10:20

Porodilje i dalje leze na starim posteljinama.

ODGOVORITE