Након ове афере "Кисеоник" све се мора расчистити!

"У овој земљи је било бројних кривичних пријава, од више милиона до стотину милиона КМ, али ово је тема послије које не може бити "појео вук магарца", и мислим да се ово мора расчистити, казала је за БХРТ Јелена Тривић, запосланик у НСРС и потпредсједница ПДП-а говорећи о афери "кисеоник".

Република Српска 06.10.2021 | 18:16
Након ове афере "Кисеоник" све се мора расчистити!

Она је додала да треба утврдити шта је било и ко је одговоран, те обезбиједити медицински кисеоник.

"Ово је једно надстраначко и надлично питање, питање које не смије бити исполитизовано, у којем нико не смије бити поштеђен одговорности, и сматрам да су власти, обзиром да се прво у Републици Српској почело говорити, да су одговорни неколико дана развлачили тему, покушавали покрити то, минимизирати", казала је Тривић.

Изгубиће народ вјеру у све, како каже, ако се не може ово истјерати на видјело онда је питање да ли се може живјети овдје уопште.

"Важно је да се грађанима врати вјера у институције, да се процесуира криминал ако га је било. Док су здравстени радници гинули у болницама, нису спавали, толико смртних случајева, поражавајуће је да се неко богатио на туђој муци", истакла је она.

Тривић је говорила и о изјавама појединих посланика у НСРС о квалитети кисеоника.

"Ван памети је да народни посланици говоре о томе да ли је овај или онај кисеоник исправан и да ли се може користити у медицини", нагласила је она.

Коментаришући хапшење дирекотра болницеу Добоју, Тривићева је рекла да се клупко почело одмотавати.

"Сада знамо да сто посто није све било уреду у корони, иако је усвојено да је све било уреду. Сада видимо сва ова дешавања и не знам да ли се то може тако рећи", казала је она.

(БХРТ)

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Драгана

06.10.2021 16:41

Кад је кривицна дијела онда обавезно да буде судено и то за добар период. Крива смрт највероватно на сто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

07.10.2021 06:51

Да институције система,ТУЖИЛАШТВО и МУП,нису заробљене,не би било овог криминала.Више крупних афера открили су Вукановић и Станивуковић него они који су одлично плаћени да то раде.Народна скупштина мора донијети одлуку да се новчано награде сви они који откривају вишемилионске пљачке

Name

Маx

06.10.2021 16:53

Подрска за господју Јелену Тривиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

06.10.2021 17:01

Жена је одлучила да буде предсједница владе РС, па лупета и што треба и што не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2021 20:45

Треба њој дати производну фирму да води а не да прича теоретску економију.

Name

фласх

07.10.2021 07:00

Била би боља од све и једног вашег СНСДовца. Свако поштен би боље водио било коју фирму, а и државу од било којег вашег функционера.

Name

БОY

06.10.2021 17:12

Ово је тек почетак криминалних радњи коју проводи режим. Све институције су приватизоване и раде искључиво за личне потребе породицд Додик, кумова, рођака и малог броја пријатеља и наравно мрвица за послушнике. Када једно падне режим и ако наредна власт буде радила у интересу народа видеће се велике размјере пљачке и уништавања свега у Р,. С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

06.10.2021 17:25

Како тако брзо заборављамо.Сјетите се само просле године како је Виско прицао како нису направили ниједну греску за вријеме короне,и кад је Зељка рекла Јелени да нема потребе да опозиција помазе властима,да они могу све сами.Е сад видимо ста сте ви то радили сами,и засто нисте дали да се неко други петља.Бог це вас казнити па макар и у трецем кољену,запамтите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орзаел

06.10.2021 17:59

Сваки дан нова афера, али је проблем сто нико не спомиње Смита ни Сребреницу. Спинујете дневну политику и прелазите преко наметнутних одлука. И због тога сте сви исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2021 19:49

ста је, зафалило бијеле технике ил половног намјештаја. ..пљуц

Name

Курсула

06.10.2021 18:39

Без правне дрзаве нема слободе. Баја нас је опљацкао, сад нас убија. Све ради њихове клептоманије, њега и блиских сатрапа. Робови смо, а нисмо ни свјесни. Подрска Јелени и Вукану... Срусити резим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сагитариус

06.10.2021 19:58

Народ је вец одавно изгубијо повјерење у институције, са разлогом наравно, да се ова афера са кисеоником десила у некој западној дрзави, влада те дрзаве би пала за 24х.Ово је доказ да правна дрзава овдје једноставно не функционисе, подрска господји Тривиц и лидерима удрузене опозиције, али бојим се да раде Сизифовски посао!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена, Бањалука

06.10.2021 21:11

Подршка за г. Јелену и га. Вукана ! Захвални смо вам на храбрости, истрајности, вољи, борби ...да промијените на боље све око , за све нас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

а јој

07.10.2021 04:53

Дај склоните глупу цибаву сподобу

Name

06.10.2021 23:18

ПОЗДРАВ ЗА НАШУ КРАЉИЦУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

07.10.2021 08:23

Госпођице Тривиц све сте то добро рекли али морате сви заједно уложити много више труда да се све то реализује.Вјерујте да народ није луд

Name

Контра

07.10.2021 06:10

Залосно је како заборављамо... ово је земља окована криминалом, законима који се не спроводе и не контролису осим за нормалне градјане који свакако морају бјезати из земље. Стока која прозива било кога који се бори против организованог политицко криминалног система , је дио истог тог система. СЛОБОДА ИЛИ БЈЕЗИМО СВИ ОДАВДЕ!!! Јелена за предсједницу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

07.10.2021 07:28

ОВО ЈЕ ЗА СВАКУ ОСУДУ ТРАЗИТИ ОДГОВОРНОСТ ОД ВРХА ПРЕМИЈЕРА ПА НА ДОЛЕ ДА ИМАЈУ ОБРАЗА ДАЛИ БИ ОСТАВКЕ ОВО ЈЕ НЕДОПУСТИВО ЗБОГ РАДИ ЛИЦНИХ УПЛУСАВАЊА УНИСТАВАЈУ ЗИВОТЕ ГРАДЗАНА КОЈА АФЕРА ПО РЕДУ САМО У КОРОНИ ПЕЛЕНЕ КИСИК ГИНЕКОЛОГИЈА КУХИЊА СТА РАДИ ДИРЕКТОР КЛИНИЦКОГ ВИДИ ЛИ ОН ГДЈЕ ЛЕТЕ ТРУДНИЦЕ ФЕДЕРИ ВИРЕ КУХИЊА СРАМОТА ДА СЕ ПАЦИЈЕНТИ ХРАНЕ ИЗ ИЗВОРА БАКТЕРИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трубард

07.10.2021 07:30

Неко мора да одговара нису довољне само оставке ста вам је људи ко це да врати милионе дрзавних и градјанских пара народ немозе да се леци пола апарата на Клиницком црнтру не ради а нов црнтар урадјен па ко је луд саљу се пацијенти у приватне клинике које су власниство истих доктора код којих не раде ти исти апарати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема повјерења и неће га бити

07.10.2021 07:47

Логично је да је народ изгубио повјерење. Ми смо у својој држави(ово мало нас што још нисмо побјегли ачекамо прву прилику)грађани трећег реда. Ми немамо никаква права. Сви плаћају здравство а кад оду да се лијече све морају платити.Дјеца тешко обољела се лијече смс-овима држава не помаже даје народ.Биро за запошљавање је изгубио своју улогу прије 25 година а неко и тамо прима плату за нерад.Корупција и криминал цвјетају.Да би се запослио треба да платиш, да се лијечиш исто треба да платиш.Да не платиш рачун један мјеесец следећи ће доћи да ти искључе а фирме пливају у дуговима не плаћају порез радници на минималцу па нико не реагује.Па сјетите се само како су дигли цјене на почетку короне колико је коштала једна маска у апотеци итд.Све у свему држава из које треба бјежати,оно мало пензионера што је остало што нису побили у болницама ће помријети.Ко остаје да живи и ради овдје,мигранти? Биће ово ничија земља

ОДГОВОРИТЕ