Nakon ove afere "Kiseonik" sve se mora rasčistiti!

"U ovoj zemlji je bilo brojnih krivičnih prijava, od više miliona do stotinu miliona KM, ali ovo je tema poslije koje ne može biti "pojeo vuk magarca", i mislim da se ovo mora rasčistiti, kazala je za BHRT Jelena Trivić, zaposlanik u NSRS i potpredsjednica PDP-a govoreći o aferi "kiseonik".

Republika Srpska 06.10.2021 | 18:16
Nakon ove afere "Kiseonik" sve se mora rasčistiti!

Ona je dodala da treba utvrditi šta je bilo i ko je odgovoran, te obezbijediti medicinski kiseonik.

"Ovo je jedno nadstranačko i nadlično pitanje, pitanje koje ne smije biti ispolitizovano, u kojem niko ne smije biti pošteđen odgovornosti, i smatram da su vlasti, obzirom da se prvo u Republici Srpskoj počelo govoriti, da su odgovorni nekoliko dana razvlačili temu, pokušavali pokriti to, minimizirati", kazala je Trivić.

Izgubiće narod vjeru u sve, kako kaže, ako se ne može ovo istjerati na vidjelo onda je pitanje da li se može živjeti ovdje uopšte.

"Važno je da se građanima vrati vjera u institucije, da se procesuira kriminal ako ga je bilo. Dok su zdravsteni radnici ginuli u bolnicama, nisu spavali, toliko smrtnih slučajeva, poražavajuće je da se neko bogatio na tuđoj muci", istakla je ona.

Trivić je govorila i o izjavama pojedinih poslanika u NSRS o kvaliteti kiseonika.

"Van pameti je da narodni poslanici govore o tome da li je ovaj ili onaj kiseonik ispravan i da li se može koristiti u medicini", naglasila je ona.

Komentarišući hapšenje direkotra bolniceu Doboju, Trivićeva je rekla da se klupko počelo odmotavati.

"Sada znamo da sto posto nije sve bilo uredu u koroni, iako je usvojeno da je sve bilo uredu. Sada vidimo sva ova dešavanja i ne znam da li se to može tako reći", kazala je ona.

(BHRT)

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

Dragana

06.10.2021 16:41

Kad je krivicna dijela onda obavezno da bude sudeno i to za dobar period. Kriva smrt najverovatno na sto.

ODGOVORITE
Name

Kosta

07.10.2021 06:51

Da institucije sistema,TUŽILAŠTVO i MUP,nisu zarobljene,ne bi bilo ovog kriminala.Više krupnih afera otkrili su Vukanović i Stanivuković nego oni koji su odlično plaćeni da to rade.Narodna skupština mora donijeti odluku da se novčano nagrade svi oni koji otkrivaju višemilionske pljačke

Name

Max

06.10.2021 16:53

Podrska za gospodju Jelenu Trivic!

ODGOVORITE
Name

Brzi

06.10.2021 17:01

Žena je odlučila da bude predsjednica vlade RS, pa lupeta i što treba i što ne treba.

ODGOVORITE
Name

re

06.10.2021 20:45

Treba njoj dati proizvodnu firmu da vodi a ne da priča teoretsku ekonomiju.

Name

flash

07.10.2021 07:00

Bila bi bolja od sve i jednog vašeg SNSDovca. Svako pošten bi bolje vodio bilo koju firmu, a i državu od bilo kojeg vašeg funkcionera.

Name

BOY

06.10.2021 17:12

Ovo je tek početak kriminalnih radnji koju provodi režim. Sve institucije su privatizovane i rade isključivo za lične potrebe porodicd Dodik, kumova, rođaka i malog broja prijatelja i naravno mrvica za poslušnike. Kada jedno padne režim i ako naredna vlast bude radila u interesu naroda videće se velike razmjere pljačke i uništavanja svega u R,. S.

ODGOVORITE
Name

Nole

06.10.2021 17:25

Kako tako brzo zaboravljamo.Sjetite se samo prosle godine kako je Visko pricao kako nisu napravili nijednu gresku za vrijeme korone,i kad je Zeljka rekla Jeleni da nema potrebe da opozicija pomaze vlastima,da oni mogu sve sami.E sad vidimo sta ste vi to radili sami,i zasto niste dali da se neko drugi petlja.Bog ce vas kazniti pa makar i u trecem koljenu,zapamtite...

ODGOVORITE
Name

Orzael

06.10.2021 17:59

Svaki dan nova afera, ali je problem sto niko ne spominje Smita ni Srebrenicu. Spinujete dnevnu politiku i prelazite preko nametnutnih odluka. I zbog toga ste svi isti.

ODGOVORITE
Name

re

06.10.2021 19:49

sta je, zafalilo bijele tehnike il polovnog namještaja. ..pljuc

Name

Kursula

06.10.2021 18:39

Bez pravne drzave nema slobode. Baja nas je opljackao, sad nas ubija. Sve radi njihove kleptomanije, njega i bliskih satrapa. Robovi smo, a nismo ni svjesni. Podrska Jeleni i Vukanu... Srusiti rezim...

ODGOVORITE
Name

Sagitarius

06.10.2021 19:58

Narod je vec odavno izgubijo povjerenje u institucije, sa razlogom naravno, da se ova afera sa kiseonikom desila u nekoj zapadnoj drzavi, vlada te drzave bi pala za 24h.Ovo je dokaz da pravna drzava ovdje jednostavno ne funkcionise, podrska gospodji Trivic i liderima udruzene opozicije, ali bojim se da rade Sizifovski posao!

ODGOVORITE
Name

Jelena, Banjaluka

06.10.2021 21:11

Podrška za g. Jelenu i ga. Vukana ! Zahvalni smo vam na hrabrosti, istrajnosti, volji, borbi ...da promijenite na bolje sve oko , za sve nas !

ODGOVORITE
Name

a joj

07.10.2021 04:53

Daj sklonite glupu cibavu spodobu

Name

XL

06.10.2021 23:18

POZDRAV ZA NAŠU KRALJICU!

ODGOVORITE
Name

Mitar

07.10.2021 08:23

Gospođice Trivic sve ste to dobro rekli ali morate svi zajedno uložiti mnogo više truda da se sve to realizuje.Vjerujte da narod nije lud

Name

Kontra

07.10.2021 06:10

Zalosno je kako zaboravljamo... ovo je zemlja okovana kriminalom, zakonima koji se ne sprovode i ne kontrolisu osim za normalne gradjane koji svakako moraju bjezati iz zemlje. Stoka koja proziva bilo koga koji se bori protiv organizovanog politicko kriminalnog sistema , je dio istog tog sistema. SLOBODA ILI BJEZIMO SVI ODAVDE!!! Jelena za predsjednicu!

ODGOVORITE
Name

Ogorcena

07.10.2021 07:28

OVO JE ZA SVAKU OSUDU TRAZITI ODGOVORNOST OD VRHA PREMIJERA PA NA DOLE DA IMAJU OBRAZA DALI BI OSTAVKE OVO JE NEDOPUSTIVO ZBOG RADI LICNIH UPLUSAVANJA UNISTAVAJU ZIVOTE GRADZANA KOJA AFERA PO REDU SAMO U KORONI PELENE KISIK GINEKOLOGIJA KUHINJA STA RADI DIREKTOR KLINICKOG VIDI LI ON GDJE LETE TRUDNICE FEDERI VIRE KUHINJA SRAMOTA DA SE PACIJENTI HRANE IZ IZVORA BAKTERIJA

ODGOVORITE
Name

Trubard

07.10.2021 07:30

Neko mora da odgovara nisu dovoljne samo ostavke sta vam je ljudi ko ce da vrati milione drzavnih i gradjanskih para narod nemoze da se leci pola aparata na Klinickom crntru ne radi a nov crntar uradjen pa ko je lud salju se pacijenti u privatne klinike koje su vlasnistvo istih doktora kod kojih ne rade ti isti aparati.

ODGOVORITE
Name

Nema povjerenja i neće ga biti

07.10.2021 07:47

Logično je da je narod izgubio povjerenje. Mi smo u svojoj državi(ovo malo nas što još nismo pobjegli ačekamo prvu priliku)građani trećeg reda. Mi nemamo nikakva prava. Svi plaćaju zdravstvo a kad odu da se liječe sve moraju platiti.Djeca teško oboljela se liječe sms-ovima država ne pomaže daje narod.Biro za zapošljavanje je izgubio svoju ulogu prije 25 godina a neko i tamo prima platu za nerad.Korupcija i kriminal cvjetaju.Da bi se zaposlio treba da platiš, da se liječiš isto treba da platiš.Da ne platiš račun jedan mjeesec sledeći će doći da ti isključe a firme plivaju u dugovima ne plaćaju porez radnici na minimalcu pa niko ne reaguje.Pa sjetite se samo kako su digli cjene na početku korone koliko je koštala jedna maska u apoteci itd.Sve u svemu država iz koje treba bježati,ono malo penzionera što je ostalo što nisu pobili u bolnicama će pomrijeti.Ko ostaje da živi i radi ovdje,migranti? Biće ovo ničija zemlja

ODGOVORITE