Другарице, проклетнице: Ово је разлог свађе Цеце и Мире Шкорић!

Певачице Мира Шкорић и Светлана Цеца Ражнатовић су дуго биле најбоље пријатељице, али њих две већ годинама нису у контакту.

Забава 05.10.2021 | 21:54
Другарице, проклетнице: Ово је разлог свађе Цеце и Мире Шкорић!

Мири је пре неколико година умрла мајка, а након тога превачица је открила да ју је највише изненадило што је Цеца није позвала да јој изјави саучешће.

- Није ме позвала, нити ми је послала поруку. Ето, Цеца то није учинила. Свако има своје разлоге, али је истина да ме није позвала - изјавила је Мира која је додала да нема намеру да се прва јави Ражнатовићевој.

- Пукну бракови после 40 година, а не једно пријатељство. Не постоји шанса да се ја прва јавим. За разлику од осталих, имам свој став о свему томе и зашто бих морала да будем нешто што нисам. То што је између нас више није ни битно. Ја са њом нисам у свађи, једноставно не комуницирамо, не дружимо се - објаснила је Шкорићева.

- Нас две не мислимо исто, једноставно нисмо исто. Знам да смо некад биле као једно, али, ето, не треба плакати, све је то живот. Знам да је то интересантно, међутим не треба правити од комарца магарца. Цеца је велики уметник, звезда, и ту нема говора. У прошлости сам увек имала лепо мишљење о њој - закључила је Мира Шкорић својевремено за домаће медије.

Прошле године Мира је дефинитивно оспорила било какву могућност за помирење.

Ceca Ražnatović, Mira Škorić

ФОТО: ПРИТНТСЦРЕЕН

- Никада се нећу помирити са Цецом. Не бих ни причала о томе, боље да ћутим. Желим јој сву срећу овога света - истакла је певачица.

Светлана Ражнатовић је по питању окончања пријатељства са Шкорићевом увек била јасна.

- Што се тиче нашег односа, могу да вам кажем да свака веза има свој почетак и свој крај и то увек са разлогом - изјавила је Цеца за домаће медије.

Подсетимо, ове две популарне певачице у доба најлепших дана свог пријатељства снимиле су дует "Не рачунај на мене". Наслов ове нумере као да је предвидео крај сваке комуникације између Цеце и Мире...

(Курир.рс.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па који је разлог?

07.10.2021 05:36

Па који је разлог?

ОДГОВОРИТЕ