Drugarice, prokletnice: Ovo je razlog svađe Cece i Mire Škorić!

Pevačice Mira Škorić i Svetlana Ceca Ražnatović su dugo bile najbolje prijateljice, ali njih dve već godinama nisu u kontaktu.

Zabava 05.10.2021 | 21:54
Drugarice, prokletnice: Ovo je razlog svađe Cece i Mire Škorić!

Miri je pre nekoliko godina umrla majka, a nakon toga prevačica je otkrila da ju je najviše iznenadilo što je Ceca nije pozvala da joj izjavi saučešće.

- Nije me pozvala, niti mi je poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - izjavila je Mira koja je dodala da nema nameru da se prva javi Ražnatovićevoj.

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se - objasnila je Škorićeva.

- Nas dve ne mislimo isto, jednostavno nismo isto. Znam da smo nekad bile kao jedno, ali, eto, ne treba plakati, sve je to život. Znam da je to interesantno, međutim ne treba praviti od komarca magarca. Ceca je veliki umetnik, zvezda, i tu nema govora. U prošlosti sam uvek imala lepo mišljenje o njoj - zaključila je Mira Škorić svojevremeno za domaće medije.

Prošle godine Mira je definitivno osporila bilo kakvu mogućnost za pomirenje.

Ceca Ražnatović, Mira Škorić

FOTO: PRITNTSCREEN

- Nikada se neću pomiriti sa Cecom. Ne bih ni pričala o tome, bolje da ćutim. Želim joj svu sreću ovoga sveta - istakla je pevačica.

Svetlana Ražnatović je po pitanju okončanja prijateljstva sa Škorićevom uvek bila jasna.

- Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvek sa razlogom - izjavila je Ceca za domaće medije.

Podsetimo, ove dve popularne pevačice u doba najlepših dana svog prijateljstva snimile su duet "Ne računaj na mene". Naslov ove numere kao da je predvideo kraj svake komunikacije između Cece i Mire...

(Kurir.rs.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pa koji je razlog?

07.10.2021 07:36

Pa koji je razlog?

ODGOVORITE