Завршена обдукција тијела убијене породице Ђокић

Обдукција тијела породице Ђокић из Алексинца је завршена и резултати показују да су убијени из ватреног оружја.

Србија 04.10.2021 | 14:35
Завршена обдукција тијела убијене породице Ђокић

Нешто раније пронађена је једна чаура код аута.

Према првим незваничним информацијама, сумња се да су Ђокићи убијени у аутомобилу, а не искључује се могућност да је оружје имало пригушивач, јер нема свједочења да су се чули пуцњи.

На 20 метара од јаме, дубоке четири метара, у којој су нађена угљенисана тијела власника мјењачнице Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и ћерке Лидије (25), пронађена је гареж.

- Полиција је траком оградила читаво то подручје. Оно што је очигледно јесте то да трагови спаљивања нису нађени само у јами, већ и на равном дијелу, недалеко од јаме. То може да укаже на то да је убица, који је највјероватније имао и помагаче, Ђокиће убио, па спалио на том равном дијелу, а да су тијела потом бачена у јаму, где су прекривена лишћем, грањем, даскама и смећем, како би се сакрила - објашњава наш извор и додаје да на ограђеном подручју има најмање 10 места на којима се види гареж.

(Курир Фото: Марко Смиљковић) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СС

04.10.2021 17:31

Јадно и жалосно, убит породицу немам ријечи и немогу написат што мислим, видјећемо Тужилаштво, Муп шта ће урадити и колико су способни. Страшно, ужасно у 21 вијеку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

04.10.2021 20:40

Ово је презалосно.Од туге,незнам ста написати.Покој њиховим напаценим дусама.