Саслушано десетак особа, сви они су прошли полиграф

О НАЈНОВИЈИМ сазнањима о стравичном злочину у Алексинцу говорио је новинар Пинка Младен Мијатовић, који је истакао да је неколико потенцијално осумњичених особа прошло полиграф.

Србија 04.10.2021 | 09:47
Саслушано десетак особа, сви они су прошли полиграф

- У расветљавање убиства су укључени сви полицијски ресурси. Очекујем да убице буду ухапшене. Данас ће бити обављена обдукција, па ће се сазнати узрок смрти.

- Јуче је обављено вештачење запаљеног аутомобила и пронађен је један доказ. Извршиоци су добро познавали терен и кретали су се у околини како би урадили логистику - каже Мијатовић.

- Саслушано је десетак особа, сви су прошли полиграф. Нико од грађана који живе у атару села Моравац и Тешице није чуо пуцњаву. Видећемо шта ће обдукција показати. Претпоставља се да су убице добро натопиле тела пре него су их запалили, толико горива није могао само један човек да понесе.

Припадници Министарства унутрашњих послова су у суботу 2. октобра, у атару села Моравац, општина Алексинац, пронашли три беживотна тијела. Испоставило се да се ради о трочланој породици Ђокић чији је нестанак пријављен 28. септембра.

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин рекао је да су нестали у једној секунди, а у истој тој секунди су им искључени телефони.

Овај злочин потресао је цијели регион.

(БН/Новости (Фото: Принтскрин/Ј.Ћ.) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

04.10.2021 08:05

Има ли у држави Србији, у том "подземљу", још људи "старог кова"? Који су држали и до неког кодекса и правила понашања. Постоји ли неко као Ђорђе Божовић "Гишка", Михајло Дивац, Ромео Савић, па да "одере кожу" овима који су урадило ово - прије полиције? Ово се некада није могло замислити, да неко и из тога "свијета" себи ово дозволи. Знало се и ко је "мангуп" и криминалац, бар до неке мјере. Није ово урадио неки "мангуп", криминалац - ово је урадила нека "јајара", клошар, пи**етина. Свезати, убити и запалити двије жене?! Сретко Калинић то никада не би урадио. А зову га "Звер". Шта је овај народ дочекао, "ћевапе" и ово? Ово снимање, као да је "Ал - Каида" и "Исламска држава"? Да дјеца, клошари и наркомани убијају старце за пар хиљада? Волио би видјети, ко су ови који су ово урадили - ово је болест и лудило, али не у смислу храбрости - ово је "одвратно" и кукавички! Почупао би им и руке и ноге. Кожу би им "одрао". Или када боље размислим, нека живе 1000 година - али нека их прогањају слике и звукови ових жена, из ове "погани" коју су направили. Побити цијелу породицу, због чега? Па за вријеме рата, па и овога код нас, 9/10 људи са било које стране - не би оној другој учинило исто. А то сада, сами себи радимо. "Мангупи" су постали они што на превару, доводе људе, па их масакрирају у односу 10:1. Исти "мангупи", који личе на Марију Шерифовић (Беливук). Срам може бити свакога, ко и помисли да уради овако нешто. Кукавице и ПИ**ЕТИНЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милоао

04.10.2021 08:30

Ко ти брани да одес тамо и ријесис слуцај?

Name

ре

04.10.2021 08:58

Браво браво човјече!! Свака ријеч на мјесту, све се ради по угледу на стране мафијашке филмове цоса ностре, ништа људима више није свето поготово туђи живот

Name

Саво

04.10.2021 09:19

По мојој процени ти којису сипали гориво на пумпама у балцоне вјероватно је камера регистро ала они могу Доста помоци инпектотима камете претресати у сирем подруцју поздрав!!

Name

Њускало

04.10.2021 16:44

Наци це се они пре полиције ал у истом стању.

Name

Скептик

04.10.2021 10:34

Први пут је овде ради користољубља убијена цијела породица. Меxицо...

ОДГОВОРИТЕ