Елма Синановић открила ко је препознао њен таленант за музику!

Елма Синановић је пре много година направила велики бум на естрадној сцени у региону, а њене песме су се слушале на сваком кораку. Међутим, иако је имала само хитове, она је у једном тренутку решила да се повуче са сцене.

Забава 03.10.2021 | 20:20
Елма Синановић открила ко је препознао њен таленант за музику!

Она је открила да је било пуно разлога за повлачење са естраде, а осврнула се и на своје детињство и то ко је заправо "крив" што је постала певачица.

- Била је доста разлога зашто сам се повукла са јавне сцене, али не бих да се враћам на то, желим да заборавим тај период који и није био баш најлепши у мом животу, прескочила сам то. Није ме било, али сад сам се вратила и настављам тамо где сам стала – открива Елма и наставља о свом детињству:

АТАИмагес/ Антонио Ахел

 

- Моје детињство је било срећно, сви смо некако били исти, небитно да ли смо из богате или сиромашне породице. Некако је то данас другачије, није као раније, али ја сам имала фино детињство, сад кад се сетим... Другачије су и вредности уооште везано све за децу и њихова одрастање. Сећам се свега, било је и симпатија, као и свака друга девојка... Са тим момцима више нисам у контакту, они су ожењени, али није их било пуно, то тада није ни било популарно – каже певачица у емисији "Премијера - Викенд специјал".

Како је испричала, њен таленат за музику открила је њена сестра.

- Са четири године сам схватила да је музика мој позив. Тај мој таленат је открила моја старија сестра, она је то неговала код мене. Стално је спремала моје "концерте" кад сам била мала, подржавала ме је цела породица. Кад сам кренула у први разред већ сам кренула да се појављујем на разним приредбама и представљала своју школу у певању – каже Елма.

Певачица је додала да је према ћерки умела да буде строга.

- Строга сам као мајка, умем да будем критична, али мислим да сам добра мајка. Јесте мамина копија у смислу да пева као мама, али све остало је на оца. Лепша је од мене и ту лепоту је добила од оца. Добро је дете, она је талентована за музику, мислим да је вансеријски таленат. Било би штета да је људи не чују, некад ми буде жао због тога, али то је на њој, она ће одлучути. Она сада пева десет пута боље од мене у тим годинама. Пева на више језика, немачки, енглески, на арапском пева, грчком, турском – закључила је певачица.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар