Бијељина примјер за квалитет консултација са грађанима

На недавном догађају на којем је озваничена сарадња између 13 општина и градова у Републици Српској и Федерацији БиХ са Развојним програмом Уједињених Нација (УНДП) на реализацији Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД),

Република Српска 01.10.2021 | 22:52
Бијељина примјер за квалитет консултација са грађанима

Град Бијељина је истакнут као позитиван примјер локалне заједнице која успјешно реализује активности у оквиру овог пројекта.

Шеф градског Одсјека за локални економски развој и европске интеграције Анкица Тодоровић је овом приликом представницима ових општина и градова говорила о искуствима града Бијељина у оквиру прве фазе Регионалног програма, прије свега о укључивању грађана и невладиних организација у процесе одлучивања, за шта је Бијељини уручено признање.

Тодоровић је подсјетила да је Бијељина учествовала у Регионалном програму локалне демократије на Западном Балкану од 2018. до 2020. године и да је у том периоду, у сарадњи са невладиним сектором, остварен низ пројеката који су били у складу са Стратегијом развоја града и допринијели су унапређењу квалитета живота у Семберији.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Разумијем

01.10.2021 21:14

СВЕ, јер сам из слицног краја Семберији. Ипак, све има своју цијену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Застава БиХ

02.10.2021 06:38

Браво.

ОДГОВОРИТЕ