Bijeljina primjer za kvalitet konsultacija sa građanima

Na nedavnom događaju na kojem je ozvaničena saradnja između 13 opština i gradova u Republici Srpskoj i Federaciji BiH sa Razvojnim programom Ujedinjenih Nacija (UNDP) na realizaciji Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD),

Republika Srpska 01.10.2021 | 22:52
Bijeljina primjer za kvalitet konsultacija sa građanima

Grad Bijeljina je istaknut kao pozitivan primjer lokalne zajednice koja uspješno realizuje aktivnosti u okviru ovog projekta.

Šef gradskog Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Ankica Todorović je ovom prilikom predstavnicima ovih opština i gradova govorila o iskustvima grada Bijeljina u okviru prve faze Regionalnog programa, prije svega o uključivanju građana i nevladinih organizacija u procese odlučivanja, za šta je Bijeljini uručeno priznanje.

Todorović je podsjetila da je Bijeljina učestvovala u Regionalnom programu lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu od 2018. do 2020. godine i da je u tom periodu, u saradnji sa nevladinim sektorom, ostvaren niz projekata koji su bili u skladu sa Strategijom razvoja grada i doprinijeli su unapređenju kvaliteta života u Semberiji.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Razumijem

01.10.2021 21:14

SVE, jer sam iz slicnog kraja Semberiji. Ipak, sve ima svoju cijenu.

ODGOVORITE
Name

Zastava BiH

02.10.2021 06:38

Bravo.

ODGOVORITE