Северини јутра почињу тужбама: Бивши муж је поново тужио!

Рат између Северине Којић и њеног бившег вереника Милана Поповића не престаје. Певачица је објавила фотографију на Инстаграму на којој се види да јој је на кућну адресу стигла нова тужба.

Магазин 01.10.2021 | 17:47
Северини јутра почињу тужбама: Бивши муж је поново тужио!

Овога пута, како је навела, краљ бакра ју је тужио због објава на Инстаграму.

Milan Popović, Severina Kojić
ФОТО: НЕБОЈША МАНДИЋ, ДРАГАН КАДИЋ

- Добро јутро, екипа! Како вам је почео дан? Моја јутра почињу с тужбама. Добила сам још једну тужбу од човека који је подигао преко 70 тужби. Све ћу временом да их објавим. Бесомучно парничење има своју дијагнозу. Углавном у тужби оправдава судију која ми је одузела дете. Прекјуче сам добила тужбу за Инстаграм. Како вама почне јутро - упитала је Севе.

Откако се виђају у судницама, већина Миланових тужби и пријава била је упућена на Северинину адресу. Било је ту свега: Поповић је писао пријаве и против њеног још увек законитог супруга Игора Којића због постављања фотографија њиховог детета на Инстаграм.

tužba, Severina
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Тужбе је подено и у Загребу и у Београду. Поповић је пре три године пријавио и Игоровог оца певача Драгана Којића Кебу. Тужио је и њену сестру Маријану, која живи у Београду, и њену ћерку Мију, али и бившег адвоката јер је Северини, како је навео, одавала информације о њему.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само

01.10.2021 18:10

Се "гањајте"бахати створови.Ста друго да радите?Јадно то дијете,крај таквих родитеља.

ОДГОВОРИТЕ