Severini jutra počinju tužbama: Bivši muž je ponovo tužio!

Rat između Severine Kojić i njenog bivšeg verenika Milana Popovića ne prestaje. Pevačica je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi da joj je na kućnu adresu stigla nova tužba.

Magazin 01.10.2021 | 17:47
Severini jutra počinju tužbama: Bivši muž je ponovo tužio!

Ovoga puta, kako je navela, kralj bakra ju je tužio zbog objava na Instagramu.

Milan Popović, Severina Kojić
FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ, DRAGAN KADIĆ

- Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću vremenom da ih objavim. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro - upitala je Seve.

Otkako se viđaju u sudnicama, većina Milanovih tužbi i prijava bila je upućena na Severininu adresu. Bilo je tu svega: Popović je pisao prijave i protiv njenog još uvek zakonitog supruga Igora Kojića zbog postavljanja fotografija njihovog deteta na Instagram.

tužba, Severina
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Tužbe je podeno i u Zagrebu i u Beogradu. Popović je pre tri godine prijavio i Igorovog oca pevača Dragana Kojića Kebu. Tužio je i njenu sestru Marijanu, koja živi u Beogradu, i njenu ćerku Miju, ali i bivšeg advokata jer je Severini, kako je naveo, odavala informacije o njemu.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Samo

01.10.2021 18:10

Se "ganjajte"bahati stvorovi.Sta drugo da radite?Jadno to dijete,kraj takvih roditelja.

ODGOVORITE