Лукас ће вратити Србију на музички трон Европе: Спремио песму за Евровизију!

Аца Лукас недавно је потврдио спекулације да ће ове године баш он покушати да представља Србију у Риму на Евровизији, што је сада потврдио и његов менаџер Саша Мирковић који је објавио да је фолкерова песма готова.

Забава 30.09.2021 | 20:35
Лукас ће вратити Србију на музички трон Европе: Спремио песму за Евровизију!

Ове године у Србији биће поново организована Беовизија, како би домаћи певачи могли да представе публици песме са којима би они желели да се такмиче на Евровизији која ће бити одржана у Риму. Аца Лукас већ се спремио за такмичење, његова песма је завршена, а екипа која је радила на истој има велика очекивања.

Aca Lukas, Saša Mirković
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Завршена је песма за Евровизију! Озбиљан труд и рад је уложен да следеће године не обрукамо Србију и да је вратимо на музички трон Европе! - написао је Саша Мирковић на свом Инстаграм профилу.

Подсетимо, када се у домаћим медијима појавила вест да ће Аца Лукас представљати Србију на овогодишњој Евровизији, певач се огласио на свом Инстаграму и написао:

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
ФОТО: МАРИНА ЛОПИЧИЋ

- Даће Бог. Следеће године Рим. - овим релима Лукас је тада потврдио да ради на песми којом ће представити Србју у Италији.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тм

03.10.2021 15:38

Норкоман нас враца на дрон. Која среца!!!!!

ОДГОВОРИТЕ