Lukas će vratiti Srbiju na muzički tron Evrope: Spremio pesmu za Evroviziju!

Aca Lukas nedavno je potvrdio spekulacije da će ove godine baš on pokušati da predstavlja Srbiju u Rimu na Evroviziji, što je sada potvrdio i njegov menadžer Saša Mirković koji je objavio da je folkerova pesma gotova.

Zabava 30.09.2021 | 20:35
Lukas će vratiti Srbiju na muzički tron Evrope: Spremio pesmu za Evroviziju!

Ove godine u Srbiji biće ponovo organizovana Beovizija, kako bi domaći pevači mogli da predstave publici pesme sa kojima bi oni želeli da se takmiče na Evroviziji koja će biti održana u Rimu. Aca Lukas već se spremio za takmičenje, njegova pesma je završena, a ekipa koja je radila na istoj ima velika očekivanja.

Aca Lukas, Saša Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

- Završena je pesma za Evroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sledeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Evrope! - napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Podsetimo, kada se u domaćim medijima pojavila vest da će Aca Lukas predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, pevač se oglasio na svom Instagramu i napisao:

Aca Lukas, Aleksandar Vuksanović
FOTO: MARINA LOPIČIĆ

- Daće Bog. Sledeće godine Rim. - ovim relima Lukas je tada potvrdio da radi na pesmi kojom će predstaviti Srbju u Italiji.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

tm

03.10.2021 15:38

Norkoman nas vraca na dron. Koja sreca!!!!!

ODGOVORITE