Миле Китић у Доминикани купио дуплекс од 200 квадрата!

Фолкер Миле Китић купио је некретнину од 200 квадрата у Доминиканској Републици, а како се наводи, дуплекс се налази на само 50 метара од обале мора.

Забава 30.09.2021 | 18:32
Миле Китић у Доминикани купио дуплекс од 200 квадрата!

Он је искеширао огромну суму новца, али је претходно морао да подигне кредит, за шта су "главни кривци" његова супруга Марта Савић и ћерка Елена.

Mile Kitić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/АМИ ЏИ ШОУ

- Једном су њих две отишле у Доминикану и кад су се вратиле само су говориле: „Доминикана, па Доминикана“. То им се свиђа јер је температура увек иста, тако да је свеједно хоће ли ићи у јуну, септембру, јануару. Обе су изразиле жељу да би волеле тамо да бораве. Онда сам ја размислио и рекао: „Ако волите, изволите“. Годинама се радило добро, нешто се мало и кредита дигло. Шта ћеш, морао сам. Била је корона, мало се излизало (смех). Успели смо да купимо дуплекс - рекао је фолк певач и открио да је Марта четири месеца уређивала стан.

Elena Kitić, Marta Savić
ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Марта је кућу сређивала четири месеца и уживала је у томе. Зграда се налази на 50 метара од мора. Ја још нисам био тамо, можда ћу у фебруару, док жена буде и по четири месеца тамо. Оне уживају, а ја радим. И треба тако - открио је Миле.

Подсећања ради, Марта и Елена неретко на својим друштвеним мрежама објављују фотографије из овог луксузног летовалишта. Тако су током лета објавиле слике на којима се види део раја у Доминиканској Републици.

Marta Savić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

(Курир.рс/Нова)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Све

02.10.2021 11:20

Са грбаце народа.

ОДГОВОРИТЕ