Mile Kitić u Dominikani kupio dupleks od 200 kvadrata!

Folker Mile Kitić kupio je nekretninu od 200 kvadrata u Dominikanskoj Republici, a kako se navodi, dupleks se nalazi na samo 50 metara od obale mora.

Zabava 30.09.2021 | 18:32
Mile Kitić u Dominikani kupio dupleks od 200 kvadrata!

On je iskeširao ogromnu sumu novca, ali je prethodno morao da podigne kredit, za šta su "glavni krivci" njegova supruga Marta Savić i ćerka Elena.

Mile Kitić
FOTO: PRINTSCREEN/AMI DŽI ŠOU

- Jednom su njih dve otišle u Dominikanu i kad su se vratile samo su govorile: „Dominikana, pa Dominikana“. To im se sviđa jer je temperatura uvek ista, tako da je svejedno hoće li ići u junu, septembru, januaru. Obe su izrazile želju da bi volele tamo da borave. Onda sam ja razmislio i rekao: „Ako volite, izvolite“. Godinama se radilo dobro, nešto se malo i kredita diglo. Šta ćeš, morao sam. Bila je korona, malo se izlizalo (smeh). Uspeli smo da kupimo dupleks - rekao je folk pevač i otkrio da je Marta četiri meseca uređivala stan.

Elena Kitić, Marta Savić
FOTO: DRAGAN KADIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Marta je kuću sređivala četiri meseca i uživala je u tome. Zgrada se nalazi na 50 metara od mora. Ja još nisam bio tamo, možda ću u februaru, dok žena bude i po četiri meseca tamo. One uživaju, a ja radim. I treba tako - otkrio je Mile.

Podsećanja radi, Marta i Elena neretko na svojim društvenim mrežama objavljuju fotografije iz ovog luksuznog letovališta. Tako su tokom leta objavile slike na kojima se vidi deo raja u Dominikanskoj Republici.

Marta Savić
FOTO: INSTAGRAM

(Kurir.rs/Nova)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sve

02.10.2021 11:20

Sa grbace naroda.

ODGOVORITE