Фабрика за теленте у Прњавору - ФЛ Љубић окупља 150 дјеце!

Моззарт је компанија која много помаже спорту и драго ми је што смо у јавности препознати као клуб који квалитетно ради и заслужује помоћ.

Фудбал 29.09.2021 | 15:37
Фабрика за теленте у Прњавору - ФЛ Љубић окупља 150 дјеце!

Већ деценијама је фудбал најважнија споредна ствар у Прњавору, а читаве генерације су тресле мреже на теренима ФК Љубић! На прослави 75 година постојања, у госте су им дошли ветерани Црвене звезде, предвођени Владимиром Петровићем Пижоном и Станиславом Карасијем, који су били одушевљени теренима за тренинг и одржавање мечева.

У амбициозном пројекту побољшања услова за рад свих млађих категорија, подржала их је компанија Моззарт, донацијом спортске опреме и реквизита.

Клуб у свом омладинском погону има чак 150 дјеце, а први тим је већ годинама стабилан прволигаш.

„Надамо се да ћемо још дуго бити члан Прве лиге Републике Српске, јер се заиста трудимо да направимо добру базу у млађим категоријама. Имамо све тимове – претпионире, пионире, кадете, јуниоре, сениоре, а веома смо захвални компанији Моззарт што је препознала наш рад и подржала нас на том путу“, нагласио је предсједник ФК Љубић Зоран Декрет.

Чланови овог успјешног спортског колектива већ тренирају у сјајним условима, а план је да се они још побољшају и да Прњавор постане препознатљива фабрика за таленте.

„Имамо два терена, а много радимо на инфраструктури. Желимо да унапредимо услове и да свој дјеци обезбиједимо квалитетан рад у нашој школи фудбала. Сви полазници су били срећни због ове донације, Моззарт је компанија која много улаже у спорт и драго ми је што смо у јавности препознати као клуб који квалитетно ради и заслужује помоћ“, закључио је Декрет.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар