Fabrika za telente u Prnjavoru - FL Ljubić okuplja 150 djece!

Mozzart je kompanija koja mnogo pomaže sportu i drago mi je što smo u javnosti prepoznati kao klub koji kvalitetno radi i zaslužuje pomoć.

Fudbal 29.09.2021 | 15:37
Fabrika za telente u Prnjavoru - FL Ljubić okuplja 150 djece!

Već decenijama je fudbal najvažnija sporedna stvar u Prnjavoru, a čitave generacije su tresle mreže na terenima FK Ljubić! Na proslavi 75 godina postojanja, u goste su im došli veterani Crvene zvezde, predvođeni Vladimirom Petrovićem Pižonom i Stanislavom Karasijem, koji su bili oduševljeni terenima za trening i održavanje mečeva.

U ambicioznom projektu poboljšanja uslova za rad svih mlađih kategorija, podržala ih je kompanija Mozzart, donacijom sportske opreme i rekvizita.

Klub u svom omladinskom pogonu ima čak 150 djece, a prvi tim je već godinama stabilan prvoligaš.

„Nadamo se da ćemo još dugo biti član Prve lige Republike Srpske, jer se zaista trudimo da napravimo dobru bazu u mlađim kategorijama. Imamo sve timove – pretpionire, pionire, kadete, juniore, seniore, a veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart što je prepoznala naš rad i podržala nas na tom putu“, naglasio je predsjednik FK Ljubić Zoran Dekret.

Članovi ovog uspješnog sportskog kolektiva već treniraju u sjajnim uslovima, a plan je da se oni još poboljšaju i da Prnjavor postane prepoznatljiva fabrika za talente.

„Imamo dva terena, a mnogo radimo na infrastrukturi. Želimo da unapredimo uslove i da svoj djeci obezbijedimo kvalitetan rad u našoj školi fudbala. Svi polaznici su bili srećni zbog ove donacije, Mozzart je kompanija koja mnogo ulaže u sport i drago mi je što smo u javnosti prepoznati kao klub koji kvalitetno radi i zaslužuje pomoć“, zaključio je Dekret.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar