Предложен притвор осумњиченом за силовање

Окружно јавно тужилаштво Бањалука предложило је притвор за лице чији су иницијали Н.Г. /36/ из Градишке осумњичено за силовање шездесетосмогодишњакиње.

Република Српска 25.09.2021 | 14:35
Предложен притвор осумњиченом за силовање

Притвор је данас, послије испитивања, предложио поступајући тужилац због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело.

Ова мјера је предложена и због ванредних околности будући да је ријеч о кривичном дјелу за које може бити изречена казна затвора од 10 година или тежа казна, а које је посебно тешко с обзиром на начин извршења или посљедице кривичног дјела и што би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавању јавног реда, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

О приједлогу за одређивање мјере притвора одлучиће судија за претходни поступак Основног суда у Градишци.

Лице Н.Г. осумњичено је да је у четвртак, 23. септембра, око 22.30 часова на подручју Градишке силовало шездесетосмогодишњакињу. 

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Илија

25.09.2021 12:48

Какав оцајник ,бозеее.... 36 година,а бака 80,,,то се док ови Бурлини нису обесмислили полицију,суд,судство,цркву и цојство могло видјети само у веома лосим америцким филмовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

25.09.2021 22:54

Боже свашта на овом свијету, може му бака бити!

ОДГОВОРИТЕ