Predložen pritvor osumnjičenom za silovanje

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka predložilo je pritvor za lice čiji su inicijali N.G. /36/ iz Gradiške osumnjičeno za silovanje šezdesetosmogodišnjakinje.

Republika Srpska 25.09.2021 | 14:35
Predložen pritvor osumnjičenom za silovanje

Pritvor je danas, poslije ispitivanja, predložio postupajući tužilac zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

Ova mjera je predložena i zbog vanrednih okolnosti budući da je riječ o krivičnom djelu za koje može biti izrečena kazna zatvora od 10 godina ili teža kazna, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posljedice krivičnog djela i što bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanju javnog reda, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Gradišci.

Lice N.G. osumnjičeno je da je u četvrtak, 23. septembra, oko 22.30 časova na području Gradiške silovalo šezdesetosmogodišnjakinju. 

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ilija

25.09.2021 12:48

Kakav ocajnik ,bozeee.... 36 godina,a baka 80,,,to se dok ovi Burlini nisu obesmislili policiju,sud,sudstvo,crkvu i cojstvo moglo vidjeti samo u veoma losim americkim filmovima.

ODGOVORITE
Name

Milenko

25.09.2021 22:54

Bože svašta na ovom svijetu, može mu baka biti!

ODGOVORITE