Мотел је горео од весеља а она на 100 метара лежи у хладњачи!

Ера Ојданић за Курир је испричао своју животну причу, али је открио и ствари које га највише боле. Међу њима је смрт његове покојне супруге Љупке.

Забава 25.09.2021 | 11:13
Мотел је горео од весеља а она на 100 метара лежи у хладњачи!

Популарни певач организовао је Љупкину сахрану, док је његов син Драгутин за то време организовао је две свадбе које су биле заказане за тај викенд у њиховом мотелу.

Era Ojdanić
ФОТО: КУРИР

- Ух, па ти не можеш ни да замислиш шта је све тада било у мојој глави. Она је умрла у четврак ноћу, дан након операције, у петак ујутро су ми јавили. И сад, хвата викенд, значи, петак, субота, недеља... До понедељка не могу да је дигнем из мртвачнице. Одем ја да организујем то и узмем посмртне остатке са "Кармом", чији су власници ове ту комшије, и доводим је овде, сто метара од мотела - прича Ера и додаје:

- А овде у мотелу, субота и недеља, две свадбе са по 300 људи. Сада, замислите мени, мом сину и мојој Милени како је било! Они људи, газде, дошли и изјавили ми саучешће, одмах сам им рекао: „Људи, да вам кажем једну ствар, нека је вама срећно весеље. У здрављу и весељу да прославите, заборавите шта се догодило у мом домаћинству и славите..." Ја спремам сахрану на имању, а мој Драгутин спрема две свадбе овде по 300 људи, а умрла му мајка.- започео је Ера и наставио:

Era Ojdanić
ФОТО: КУРИР

- Не знам да ли то можеш д разумеш, мајка му је оставила пола живота на овом месту, ма цео живот, овде у овим зидовима, плочицама, у овој кухињи овде... Она на 100 метара лежи у хладњачи, а овде мотел гори од весеља, и Драгутин ради. И, наравно, конобари који су завршили овде у недељу свадбу, у понедељак служе на сахрани. Значи, субота и недеља гори мотел од весеља, а у понедељак сахрана моје жене. То се зове наставак живота... То се зове наставак живота после свих проблема и породичних трагедија - казао је он.

Era Ojdanić
ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

(курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Еро

26.09.2021 12:27

Јеси је и волео.Боље ти је да цутис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој Еро

26.09.2021 16:10

Није све у парама тако неста само идиоти КОСТО си ти И твоји син могу урадити. Срам вас било