Motel je goreo od veselja a ona na 100 metara leži u hladnjači!

Era Ojdanić za Kurir je ispričao svoju životnu priču, ali je otkrio i stvari koje ga najviše bole. Među njima je smrt njegove pokojne supruge Ljupke.

Zabava 25.09.2021 | 11:13
Motel je goreo od veselja a ona na 100 metara leži u hladnjači!

Popularni pevač organizovao je Ljupkinu sahranu, dok je njegov sin Dragutin za to vreme organizovao je dve svadbe koje su bile zakazane za taj vikend u njihovom motelu.

Era Ojdanić
FOTO: KURIR

- Uh, pa ti ne možeš ni da zamisliš šta je sve tada bilo u mojoj glavi. Ona je umrla u četvrak noću, dan nakon operacije, u petak ujutro su mi javili. I sad, hvata vikend, znači, petak, subota, nedelja... Do ponedeljka ne mogu da je dignem iz mrtvačnice. Odem ja da organizujem to i uzmem posmrtne ostatke sa "Karmom", čiji su vlasnici ove tu komšije, i dovodim je ovde, sto metara od motela - priča Era i dodaje:

- A ovde u motelu, subota i nedelja, dve svadbe sa po 300 ljudi. Sada, zamislite meni, mom sinu i mojoj Mileni kako je bilo! Oni ljudi, gazde, došli i izjavili mi saučešće, odmah sam im rekao: „Ljudi, da vam kažem jednu stvar, neka je vama srećno veselje. U zdravlju i veselju da proslavite, zaboravite šta se dogodilo u mom domaćinstvu i slavite..." Ja spremam sahranu na imanju, a moj Dragutin sprema dve svadbe ovde po 300 ljudi, a umrla mu majka.- započeo je Era i nastavio:

Era Ojdanić
FOTO: KURIR

- Ne znam da li to možeš d razumeš, majka mu je ostavila pola života na ovom mestu, ma ceo život, ovde u ovim zidovima, pločicama, u ovoj kuhinji ovde... Ona na 100 metara leži u hladnjači, a ovde motel gori od veselja, i Dragutin radi. I, naravno, konobari koji su završili ovde u nedelju svadbu, u ponedeljak služe na sahrani. Znači, subota i nedelja gori motel od veselja, a u ponedeljak sahrana moje žene. To se zove nastavak života... To se zove nastavak života posle svih problema i porodičnih tragedija - kazao je on.

Era Ojdanić
FOTO: ZORANA JEVTIĆ

(kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ero

26.09.2021 12:27

Jesi je i voleo.Bolje ti je da cutis.

ODGOVORITE
Name

E moj Ero

26.09.2021 16:10

Nije sve u parama tako nesta samo idioti KOSTO si ti I tvoji sin mogu uraditi. Sram vas bilo