Ана Николић кипти од беса па је запретила пратиоцима!

Ана Николић решила је да се суочи са “хејтерима” на друштвеној мрежи Инстаграм, који јој остављају погрдне коментаре. Врло изреволтирана певачица је одбрусила свима који је називају “дрогираном и наркоманком”, па истакла због чега је баш ти коментари посебно погађају.

Забава 24.09.2021 | 16:36
Ана Николић кипти од беса па је запретила пратиоцима!

– Све може, ово је отворен профил. Али свако ко уз моје име спомене дрогу, одговараће за то и мораће јавно да се извини мени лично – написала је Ана у коментарима спод своје последње објаве на поменутој мрежи, па затим наставила.

 

Принтсцреен Инстаграм/ Ананиколицоффициал

– Мој живот, љубав мог живота, сви идеали, породица су се срушили и нестали због проклете дроге. Имам велики проблем када ме неко прогласи наркоманком. Али свако може да пише шта хоће. Мораће свако то и да докаже или плати огромну казну. У себи мислите шта хоћете… Али ко се усуди да уз име Ана Николић стави “дрогирана”, “наркоманка”, мораће да за то и одговара – јер је то ноторна лаж – поручује Николићева и додаје:

Принтсцреен Инстаграм/ Ананиколицоффициал

– Али свако ко још једном уђе на мој профил и мене прогласи “наркоманком”, мораће да сноси консеквенце. Ја сам јавна личност, али оптужити неког да се дрогира, ко то у животу није радио. Па одговараће свако! Свако без изузетака – била је искључива Николићева.

(24седам.рс Фото:Принтсцреен )

Коментари / 0

Оставите коментар