Ana Nikolić kipti od besa pa je zapretila pratiocima!

Ana Nikolić rešila je da se suoči sa “hejterima” na društvenoj mreži Instagram, koji joj ostavljaju pogrdne komentare. Vrlo izrevoltirana pevačica je odbrusila svima koji je nazivaju “drogiranom i narkomankom”, pa istakla zbog čega je baš ti komentari posebno pogađaju.

Zabava 24.09.2021 | 16:36
Ana Nikolić kipti od besa pa je zapretila pratiocima!

– Sve može, ovo je otvoren profil. Ali svako ko uz moje ime spomene drogu, odgovaraće za to i moraće javno da se izvini meni lično – napisala je Ana u komentarima spod svoje poslednje objave na pomenutoj mreži, pa zatim nastavila.

 

Printscreen Instagram/ Ananikolicofficial

– Moj život, ljubav mog života, svi ideali, porodica su se srušili i nestali zbog proklete droge. Imam veliki problem kada me neko proglasi narkomankom. Ali svako može da piše šta hoće. Moraće svako to i da dokaže ili plati ogromnu kaznu. U sebi mislite šta hoćete… Ali ko se usudi da uz ime Ana Nikolić stavi “drogirana”, “narkomanka”, moraće da za to i odgovara – jer je to notorna laž – poručuje Nikolićeva i dodaje:

Printscreen Instagram/ Ananikolicofficial

– Ali svako ko još jednom uđe na moj profil i mene proglasi “narkomankom”, moraće da snosi konsekvence. Ja sam javna ličnost, ali optužiti nekog da se drogira, ko to u životu nije radio. Pa odgovaraće svako! Svako bez izuzetaka – bila je isključiva Nikolićeva.

(24sedam.rs Foto:Printscreen )

Komentari / 0

Ostavite komentar