Лидија Вукићевић се сурвала низ степенице усред представе!

Лидија Вукићевић за се присетила свог највећег пеха који јој се десио на "даскама које живот значе", када је са истих пала, а потом, попут правог професионалца устала и са крвавом и онеспособљеном ногом наставила где је стала.

Забава 24.09.2021 | 15:20
Лидија Вукићевић се сурвала низ степенице усред представе!

Наиме, једна од наших најпознатијих глумица, на позоришној сцени имала је такозвану "брзу промену" због које је сишла са сцене и од шест излаза изабрала погрешан - онај са степеништем, низ које се сурвала.

Lidija Vukićević
ФОТО: АТА ИМАГЕС

- Једном сам пала на сцени када сам играла "Коштану" на југу Србије. Пошто ми стално мењамо сцену када гостујемо, онда се, наравно, деси да погрешимо излаз. Ја сам имала две брзе промене костима, па сам уместо у гардеробу, од шест излаза на сцени, одабрала погрешан и улетела на спиралне степенице, које воде ка ложионици! Буквално сам тако пала да сам се сложила доле! Разбила сам колено, то је толико крварило, али, као сваки глумац, професионалац, који хоће да истера до краја, ја сам са тако крвавом ногом завршила представу - рекла је Лидија.

Након претсаве одвезли су је у Хитну помоћ где су јој лекари указали прву помноћ.

- Једва сам је вукла, да би ме тек после одвезли у Хитну помоћ. Превијали су ме, било је скроз одрано, хвала Богу, нисам имала прелом. Ово је заиста могло погубно да се заврши, срећом није. То ми је највећи пех на сцени где сам стварно пала и разбила се, али, дешавају се такве ствари. Добро сам прошла - завршава Лидија.

Lidija Vukićević
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар