Видео снимком открио да му пријатељ силује кћерку

Убиство Олега Свидирова из Русије кога је живота лишио Вјачеслав, његов најбољи пријатељ, због тога што је силовао његову ћерку, добило је нову димензију након што је полиција открила детаље сурове освете. јачеслав је убио Олега пошто је у његовом телефону открио видео материјал на коме се види како Олег силује његову ћерку (8).

Свијет 24.09.2021 | 10:47
Видео снимком открио да му пријатељ силује кћерку

Како преноси <спан стyле="цолор: #3598дб;">Курир, Вјачеслав и Олег су седели за столом и пили кад је отац видео снимак на којем Олег злоставља његову ћерку. Пошто су били пријатељи дуги низ година, Олег је више пута чувао дете, а по свој прилици је ћерка сваки пут била злостављана, преноси Тхе Сун. Међутим, ова прича добила је и свој наставак.

Сада се огласила бивша невенчана супруга силоватеља, која је испричала, да ју је један од мушкараца чија је ћерка исто била силована спречио да убије овог како каже "сексуалног ђавола".

<а хреф="хттпс://www.тхе-сун.цом/неwс/3708459/мум-паедо-странгле-даугхтер-граве/"><спан стyле="цолор: #3598дб;">Тхе Сун наводи да та Рускиња под именом Олга, које иначе није њено право име признала је да је кад је за то сазнала скочила на свог како је рекла "изопаченог бившег дечка" и почела је да га дави. Како је рекла желела је да умре.

Она је додала да је отишла до његове куће јер је желела да се суочи са њим и да је погледа у очи и призна како је њену ћерку злостављао од њене осме године

Суочила се са Свиридовом (32), заједно са још једним паром који је управо пронашао мучан видео како злоставља њихову младу ц́ерку.

"Ја сам самохрана мајка и он је злостављао моју ц́ерку. Било је то као да ми вео пада преко очију. Ја сам самохрана мајка и он је злостављао моју ц́ерку. Али отац друге девојке ме је зауставио и рекао ми:„ Олга, убиц́еш га. Како ц́е ваша ћерка живети сама? и одвукао ме је", она је у наставку исповести рекла.

„Хтела сам да чујем кајање од Олега, али он је рекао само:„ Не знам како сам то урадио “.

Олга је рекла да је тата друге жртве тада почео да удара и вришти на Свиридова, свог најбољег друга од поверења који је злостављао његово шестогодишње дете док је чувао децу.

Наставила је: „Повикао је Олегу:„ Погледај Олгу у очи “.

„Олег ме је погледао и очи су му биле оборене.

„Лице му је било натечено. Мора да је схватио шта је учинио, али било је прекасно. Она је додала да је Олег молио да га не шаљу у затвор јер се бојао да ц́е га затвореници сексуално злостављати. Али позвала је остале да га предају полицији, рекавши: "Нека и он осети то након онога што је учинио нашој деци."

Свиридовова тетка Надежда Свиридова срела га је након премлац́ивања, рекавши:

"Лице му је било као надувана лопта."

Рекао јој је: "Данас би требало да умрем. "

Неколико сати касније лежао је мртав у плитком гробу у оближњој шуми.

Наводно је отац друге девојчице (34) извео Свиридова из села и натерао га да сам ископа јаму пре него што га је ножем убо у срце. Он Тврди да је гроб ископан само да би га уплашио, а Свиродов је затим случајно пао на нож током борбе.

(Курир.рс/Тхе Сун Фото: ЕАСТ2WЕСТНЕWС)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хдр

24.09.2021 09:13

Мечка, лавица кад им дирнес младунче, рјесава се у најкраћем времену тог напасника. То је природно.. И за цовјека треба да вриједи ово правило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан

24.09.2021 09:59

Подржавам ово што га је отац силованог дјетета убио. Када већ нема смртне казне. Чуј најбољем пријатељу силујеш дијете од 8 година. Женско дијете је светиња.

ОДГОВОРИТЕ