Од бившег супруга украла криогене капсуле и компанију!

Рускиња Валерија Удалова је од бившег супруга украла је криогену компанију “КриоРус” коју је водио њен супруг. Односно она је украла капсуле са у којима се чувају залеђени људи и животиње…

Занимљивости 21.09.2021 | 18:40
Од бившег супруга украла криогене капсуле и компанију!

Тако је рускиња из капсула извадила тела и мозгове богатих Британаца и Американаца.

Компанију воде Данило Медведев и његова, сада бивша, амбициозна и љута супруга Валерија Удалова. Компанија је плод њихове љубави, сан који су заједно сањали и претворили у стварност.

Обоје желе да буду пуноправни власници компаније, а пошто се нису договорили, Валерија је убедила свој тим запослених да за њу краду. Они су отворили огромне резервоаре са течним азотом у којима се налазе тела, заједно са неколико одвојених мозгова, утоварили их у камионе и побегли.

Иначе, криоген је легална технологија за очување људи који се чувају у леденим коморамана ниским температурама, да би у будућности могли да се одмрзну и врате у живот.

Медведев, који је нову породицу засновао са другом женом, био је шокиран овим сазнањем, не само због финансијског губитка, већ и због интегритета смрзнутих људских и животинских тела, као и мозгова, које су власници желели да оживе у будућности. Валеријиним поступком све је доведено у питање.

“Постоји велики ризик од оштећења. Немогуће је транспортовати наше коморе у хоризонталном положају. Док су покушавали да их украду, већина течног азота се просула”, истакао је Алексеј Потапов из компаније “КриоРус”.

Валерија Удалова, навела је да је све урадила из освете бившем мужу, јер је желео да је искључи из компаније, коју су заједно створили. Компанија одлично ради и поруџбине стижу из целог света.

Тенхолошко научна метода криогенизације све више је популарна у свету, а за стављање тела у криогену комору потребно је издвојити 36.000 долара, односно половину те суме, ако се ради само о глави.

На листу чекања пријавило се већ 500 људи, а у коморама је тренутно 81 особа и 47 кућних љубимаца.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар