Бањалучке одбојкашице и кошаркашице уз Моззарт до титула

Протекли викенд у Бањалуци обиловао је спортским такмичењима. Одбојкашки клуб Бањалука Воллеy био је домаћин, али и побједник турнира „Моззарт трофеј Бањалуке“, а јуниорке и пионирке Омладинског кошаркашког клуба Фениx постале су првакиње БиХ. И једнима и другима подршку на путу до титула пружила је компанија Моззарт. 

Република Српска 20.09.2021 | 18:52
Бањалучке одбојкашице и кошаркашице уз Моззарт до титула

Из клуба Бањалука Воллеy не крију срећу због побједе, али ни што је Моззарт постао спонзор турнира којем су ове године промијенили име у част овој компанији.  

-Задовољство ми је што смо успјели да направимо партнерски однос са компанијом Моззарт која је регионални лидер у својој дјелатности. Турнир није било лако организовати у тренутно економској и епицемиолошкој ситуацији, али смо успјели уз помоћ спонзора. Неизмјерно нам је драго да се компанија овако виског профила укључила да нам помогне, а посебно смо срећни што је баш нама припао Моззарт трофеј Бањалуке- каже Војислав Опачић, директор ОК Бањалука Воллеy. 


Истовремено у спортској дворани на другом крају Бањалуке одигравало се финале Првенства БиХ за јуниорке и пионирке у кошарци. Играчице ОКК Фениx постале су државне првакиње БиХ у обе категорије.

Успјесима овог клуба протеклог викенда у Бањалуци свједочиле су прослављене југословенске кошаркашице. Бањалучанка Слађана Голић била је почасни гост, као и Разија Мујановић која је тренутно тим менаџер женских кошаршаких репрезентација БИХ. Подршку кроз донацију у опреми овом успјешном младом клубу такође је пружио Моззарт. 

-Веома смо срећни због успјеха који су оствариле наше јуниорке и пионирке. Захвални смо компанији Моззарт на донацији тренерки за наше такмичарске селекције. Они већ дуже вријеме помажу спортским колективима и веома нам је драго што су препознали и рад нашег клуба и пружили нам подршку- каже Дарко Косић, предсједник ОКК Фениx, Бањалука. 

Нема сумње да ће младе кошаркашке наде имати на кога да се угледају и да је пред бањалучким одбојкашицама свијетла будућност, као и да ће Моззарт наставити да улаже у развој нових спортских шампиона. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар