Banjalučke odbojkašice i košarkašice uz Mozzart do titula

Protekli vikend u Banjaluci obilovao je sportskim takmičenjima. Odbojkaški klub Banjaluka Volley bio je domaćin, ali i pobjednik turnira „Mozzart trofej Banjaluke“, a juniorke i pionirke Omladinskog košarkaškog kluba Fenix postale su prvakinje BiH. I jednima i drugima podršku na putu do titula pružila je kompanija Mozzart. 

Republika Srpska 20.09.2021 | 18:52
Banjalučke odbojkašice i košarkašice uz Mozzart do titula

Iz kluba Banjaluka Volley ne kriju sreću zbog pobjede, ali ni što je Mozzart postao sponzor turnira kojem su ove godine promijenili ime u čast ovoj kompaniji.  

-Zadovoljstvo mi je što smo uspjeli da napravimo partnerski odnos sa kompanijom Mozzart koja je regionalni lider u svojoj djelatnosti. Turnir nije bilo lako organizovati u trenutno ekonomskoj i epicemiološkoj situaciji, ali smo uspjeli uz pomoć sponzora. Neizmjerno nam je drago da se kompanija ovako viskog profila uključila da nam pomogne, a posebno smo srećni što je baš nama pripao Mozzart trofej Banjaluke- kaže Vojislav Opačić, direktor OK Banjaluka Volley. 


Istovremeno u sportskoj dvorani na drugom kraju Banjaluke odigravalo se finale Prvenstva BiH za juniorke i pionirke u košarci. Igračice OKK Fenix postale su državne prvakinje BiH u obe kategorije.

Uspjesima ovog kluba proteklog vikenda u Banjaluci svjedočile su proslavljene jugoslovenske košarkašice. Banjalučanka Slađana Golić bila je počasni gost, kao i Razija Mujanović koja je trenutno tim menadžer ženskih košaršakih reprezentacija BIH. Podršku kroz donaciju u opremi ovom uspješnom mladom klubu takođe je pružio Mozzart. 

-Veoma smo srećni zbog uspjeha koji su ostvarile naše juniorke i pionirke. Zahvalni smo kompaniji Mozzart na donaciji trenerki za naše takmičarske selekcije. Oni već duže vrijeme pomažu sportskim kolektivima i veoma nam je drago što su prepoznali i rad našeg kluba i pružili nam podršku- kaže Darko Kosić, predsjednik OKK Fenix, Banjaluka. 

Nema sumnje da će mlade košarkaške nade imati na koga da se ugledaju i da je pred banjalučkim odbojkašicama svijetla budućnost, kao i da će Mozzart nastaviti da ulaže u razvoj novih sportskih šampiona. 

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar