Зоран вјежба 4 пута недељно, једе месо и јаја

Глумац Зоран Пајић важи за једног од најзгоднијих мушкараца у свету глуме, а сада открива да вежба и до пет пута недељно како би сваки мишић био на свом месту.

Забава 18.09.2021 | 16:46
Зоран вјежба 4 пута недељно, једе месо и јаја

- Углавном вежбам четири до пет пута недељно и радим различите групе мишића. После три недеље мењам вежбе које сам пре тога радио, што је добро за мишиће и тело. О мојој исхрани и тренингу се већ три године брине мој тренер Марко и презадовољан сам. Трансформације су невероватне - каже глумац и додаје:

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/06/08/18/1875421_немања-оанциц--драгана-удовициц_фф-с.јпг?вер=1631970590" алт="Зоран Пајић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драгана Удовичић

- У последње три године трудим се да се здраво храним и вежбам. Посао ме некад омете у томе, али се брзо вратим рутини коју сам изградио. Кад год се здраво храним и тренирам добро се осећам и то ме држи да не поклекнем и почнем да се храним нездраво јер ме после кривица изједа. Једем четири оброка дневно, која чине месо, јаја, поврће и воће. Ништа шећер и брашно. Цео живот кубурим са килограмима. Што би рекли, такав ми је метаболизам. Десет кила горе, десет доле од кад знам за себе. Било је некад и тридесет горе, па опет доле - сматра Зоран који напомиње да у данашње време није тешко изгледати добро.

- Мислим да никада није било лакше. Толико има дијета, програма, апликација, теретана, стручњака, нутрициониста, салона и пластичних хирурга. Питање је само шта желимо и коме ћемо поклонити поверење - истиче Пајић. На питање да ли постоји тајни рецепт за срећан живот, глумац шаљиво одговара.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/08/17/15/1950495_сцреенсхот-6_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/08/17/15/1950495_сцреенсхот-6_фф-с.јпг?вер=1631970574" алт="Зоран Пајић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Инстаграм

- Не постоји. Све док га тражимо, бићемо несрећни. Срећа је онај тренутак када се осећаш живим и испуњеним, када ти допре до срца и мозга да је живот леп и да вреди живети. Потреба и рад на себи да тај тренутак среће поново осетиш са људима које волиш чини живот - изјављује Зоран који на сву срећу није иамо већих проблема са здрављем.

Глумац још увек није има потребу за било каквим корекцијама на лицу и телу:

- Нити сам за, нити против естетских интервенција. За сада немам став јер нисам имао потребе за тим.

Зоран напомиње да је увек могуће бавити се здравим животом, без обзира на све друге околности.

- Данас се брзо и стресно живи, ради се по неколико послова, али са друге стране у многим стварима је људима олакшан живот у односу на некад. Где год да се налазиш достава хране је омогућена, можеш да вежбаш преко апликације код куће, избор здраве хране је много већи него раније, тако да је потребна само воља. Сваки пут када завршим тренинг осећам се много боље, него када сам га започео - закључио је.

<див цласс="маинАртицлеИмг"> <див цласс="артицлеИмагеWрап имгЦовер"><пицтуре><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/09/18/15/2719853_пајиц01-дамир-дервисагиц_лс.јпг" алт="ВЕЖБА 4 ПУТА НЕДЕЉНО, ЈЕДЕ МЕСО И ЈАЈА, А ШЕЋЕР И БРАШНО НИКАКО! Пајић открио тајну извајаног тела, а некад је КУБУРИО са тежином" /> <див цласс="артицлеИмагеЦаптион">Фото: Дамир Дервишагић <див цласс="титлеWрап "> <х3 цласс="преХеад">(курир.рс/ Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сагитариус

18.09.2021 17:04

Најзгоднијих?? На основу цијих и каквих критеријума?? Сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

18.09.2021 18:04

Рекле Жељка Цвијановић и Зорка Видовић.

ОДГОВОРИТЕ