И Зељковић данас спроведен у јавно тужилаштво у БЛ

- Бранислав Зељковић, директор Института за јавно здравство Републике Српске, спроведен је данас у републичко јавно тужилаштво у Бањалуци.

Република Српска 16.09.2021 | 16:53
И Зељковић данас спроведен у јавно тужилаштво у БЛ

Из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске саопштено је да су лице чији су иницијали Б.З. данас у послијеподневним часовима службеници Управе за организовани и тешки криминалитет предали Посебном одјељењу за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала.

У саопштењу се наводи да је ријеч о лицу које је ухапшено због сумње да је извршио кривично дјело злоупотреба службеног положаја или овлашћења.

Истрагом у овом предмету руководи Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала Републичког јавног тужилаштва.

Претходно су данас Посебном одјељењу за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала Републичког јавног тужилаштва предата три лица која су јуче лишена слободе због сумње да злоупотријебили службени положај или овлашћења.

Из МУП-а је саопштено да су ухапшена лица чији су иницијали С.Б., Д.Д. и С.М, те да су у оквиру јучерашњих активности извршени претреси на осам локација које користе ухапшена лица.

Из Тужилаштва је јуче потврђено Срни да су у акцији МУП-а Републике Српске, која се спроводи према налогу Републичког јавног тужилаштва због незаконитих радњи Института за јавно здравство Републике Српске у поступку јавних набавки, ухапшени Славко Бојић, Саша Марковић и Драган Дубравац.

Портпарол Републичког јавног тужилаштва Драгица Тојагић потврдила је данас Срни да је ухапшен и директор Института за јавно здравство Бранислав Зељковић.

Након испитивања надлежни тужилац ће одлучити о приједлогу за одређивање мјера притвора.

(БН/Срна) 

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Тито

16.09.2021 15:05

Зељо мој све је легли дио иде судији и дио тузиоцу највеци дио стевандицу с ти цес вани али го ко црквени мис, хебига следеци пут висе среце ако га биде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Мирела

16.09.2021 16:40

Се крпи около, сва у стресу. Хахахахаха

Name

јааааа

16.09.2021 15:35

Ма хапсит и Стевандића,он му и дозволио да се расипа народним новцем,чуј назива Уједињена Српска а све криминалци и ловови ко тај мали Зељковић и слични.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕНАГЕР

16.09.2021 18:45

Нема Стевандица ту нигдје Због оваквих ствари су на високе функције и директорска мјеста постављени овакви као сто је овај Зељковиц Јос це га сада убједити да је он стварно сам крив Прво це му прицати да од тога нема ниста па послије да имају своје судије а на крају да имају своје људе у КПЗу и да тамо неце ниста теско радити и да це сваки викенд добијати наградни излазак При томе це му сви ови горе извуци све сто је украо и јос це се задузити

Name

Борац

16.09.2021 15:45

Ту га и оставите. Позовите и његовог сефа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан М

16.09.2021 15:52

Затворити и не пуштати га док је жив. Мрцина лоповска. Много је зла тај Зељковић починио. Да ли ће одговарати и за криминал у Бијељини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

16.09.2021 15:55

Јефтина представа за преварени народ у слузби предизборне кампање са циљем скретања пазње са виталних проблема у РС... Ко мозе вјеровати у добре намјере ако знамо да је Додик власник РС са свим њеним институцијама, тузилаством, судством, полицијом а да је са Зељковицем у родбинским односима као и са осталим ухапсеним врло близак... Нико ниста не мозе украсти без Додиковог благослова, цитај процента.... Као, ево, видите да институције "раде свој посао".... Ок, свака цаст али народ хоце РЕЗУЛТАТЕ, хоце криминалце у затвору, дугогодисње робије, одузимање покраденог...и то БРЗО (не као у слуцају неразјасњених убистава).

ОДГОВОРИТЕ
Name

&&&&

16.09.2021 16:02

Све лопов до лопова. У цорку. Бандо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

16.09.2021 16:02

Министар здравља да поднесе оставку одмах и премијер .Брука људи умиру а они пљачкају .Ужас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

16.09.2021 16:14

Тресла се гора родио се миш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрнд

16.09.2021 16:15

Ох, да, бас би Зељо то радио без одобрења, ако цак не и наредбе, Великог водје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суд

16.09.2021 16:33

Поред Зељковица одма ухапсити Шкрбића и отет све што је покрао а он мора у затвор , без хапшења Шкрбића радници УКЦ и грађани поготово Бањалуке неће се смирити Шкрбић је највећи гробар здравства мора бити ухапшен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сербо64

16.09.2021 16:33

За све је крив Додик....и када је куповао вакцине и када их је скупо препродавао и када суга ухапсили.....само Додик. Он је крив за све. И што Дршко јуниор није завршио факултет и што је проф. Јелена преквалификована да буде градоначелник и што је херцеговачки побачај импотентан....наравно Додик је крив за све. И што је глумац филмова за одрасле у акцији да постане водећи опозиционар и што је Селак (неписмени) пожељна сподоба за језичак на ваги.....наравно за све је крив Велику Баја - Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

17.09.2021 06:18

Није крив онај што краде већ онај што свашта потписује.

Name

Мисо

16.09.2021 16:44

Знате сто ова ухапсена мафија има јакне и трејерке преко руку да се не види да им нису лисице на руке стављене јер је ово представа за јавност док се Криминална власт на целу са Милорадом Додиком не смејни нема слободе ни безбједности.Мафија це и даље да церупа отима и убија. ПРАВДА ЗА МИЛАНА ВУКЕЛИЦА ПРАВДА YА СЛАВИСУ КРУНИЦА ПРАВДА ЗА ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА СТОП ДОДИКУ И ЊЕГОВОЈ МАФИЈАСКОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ. ЛУКАЦУ ЈЕСИ РАТОВАО ЗА СЛОБОДУ СРПСКОГ НАРОДА ИЛИ СИ РАТОВАО ДА СЛУЗИС И СТИТИС МАФИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

16.09.2021 17:14

А шта каже предсједник клуба посланика, глава ти булдог Коле. Јели све поштено, по ширини и дубини. Има ли министар коцке Илић свој коментар, а ситно је то за ученог коцкара ВС спрема. Биће вјероватно коментар, само да их избрифује ментор из сјенке Драгомир. Све поштено ће саопштити, тренутно су на започетој акцији повратак у равну Брњицу..... Багро лоповска на болеснима угроженима крадете. А онда трчите у цркву мало прилога за опрост лоповски гријехова..... Итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И тај Костадин

16.09.2021 20:09

би да овдје има П од правде био на дугогодисњој робији одавно...