Дарко Лазић прави свадбу под шатором у свом селу!?

Дарко Лазић је, према писању медија, одлучио да ожени своју нову девојку Барбару Бобак.

Забава 14.09.2021 | 17:35
Дарко Лазић прави свадбу под шатором у свом селу!?

Певач је решио да у родном Брестачу направи велику мрсну православну свадбу, и то под шатором. Дарко и његова девојка увелико праве списак гостију, којих ће, како се наводи, бити чак хиљаду.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/17/11/2680941_дарко-лазиц-1_фф.јпг?вер=1631605620" алт="Дарко Лазић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Дарко се баш променио набоље откад је са Барбаром, увек је насмејан и више не троши толико пара као пре. Баш смо задовољни њиме, али и његовом девојком. Рекао нам је да никад није толико волео ниједну жену. Свиђа му се што је Барбара природна и спонтана и што се баве истим послом, па често заједно наступају. Недавно ју је запросио и већ су заказали свадбу за пролеће следеће године - каже извор из породице Лазић.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/08/30/14/2695559_дарко-барбара_фф.јпг?вер=1631605666" алт="Дарко Лазић, Барбара Бобак, Брестач" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: СОЊА СПАСИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Дарко је бојажљиво предложио девојци да свадбу праве под шатором, а она је то одушевљено прихватила.

- Барбара му је рекла да баш такву свадбу жели и да ће направити општенародно весеље какво Србија још није видела! И она има велику фамилију у Футогу и жели да их све позове. Само с њене стране имаће више од 300 гостију! И Даркова породица је велика, а он планира да позове и многе колеге, па ће сигурно под шатором бити око хиљаду гостију - прича саговорник и додаје да је тако велику свадбу Дарко планирао одувек.

- Он је целог живота желео да направи баш такво весеље, али је то одбила његова <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3655833/ана-севиц-потврдила-за-курир-сест-година-не-знам-ста-је-са-колима-због-којих-сам-заврсила-у-полицији-то-је-лазиц-требао-да-реси" таргет="_бланк" рел="ноопенер">прва жена Ана Севић, а ни другој <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3737015/марина-гагиц-барбара-бобак-дарко-лазиц-тузба" таргет="_бланк" рел="ноопенер">невенчаној супрузи Марини Гагић то се није допадало. Она је чак била згрожена што је Даркова породица за први рођендан њиховог сина Алексеја испред ресторана пекла вола. Сећам се да је бесно рекла да је то за њу "сељацизам"! Међутим, његова нова девојка Барбара једва чека такво славље, на коме сад планирају да испеку два вола.

Подсетимо, Дарко је са Аном Севић био у браку пет година и имају седмогодишњу ћерку Лорену. Након развода од Ане, Дарко је започео везу са Марином Гагић, с којом има двогодишњег сина Алексеја. Барбару Бобак упознао је у јуну ове године и отад се не раздвајају. С њом планира и брак и породицу.

- Желим да имам бар петоро деце! Што више, то боље! Деце никад доста - рекао је једном приликом Лазић.

Кума на Дарковој свадби биће, како наводи поменути лист, Андреана Чекић, која је кумовала и на његовом првом венчању са Аном Севић.

- Андреана је тада била Анина кума, али су њих две прекинуле пријатељство кад се Севићева развела од Лазића. Међутим, Дарко и Андреана су остали велики пријатељи и зато ће она сада бити његова кума на венчању са Барбаром - прича извор близак Лазићу.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/23/09/2655657_дарко_фф.јпг?вер=1631605635" алт="Дарко Лазић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар