Darko Lazić pravi svadbu pod šatorom u svom selu!?

Darko Lazić je, prema pisanju medija, odlučio da oženi svoju novu devojku Barbaru Bobak.

Zabava 14.09.2021 | 17:35
Darko Lazić pravi svadbu pod šatorom u svom selu!?

Pevač je rešio da u rodnom Brestaču napravi veliku mrsnu pravoslavnu svadbu, i to pod šatorom. Darko i njegova devojka uveliko prave spisak gostiju, kojih će, kako se navodi, biti čak hiljadu.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Darko se baš promenio nabolje otkad je sa Barbarom, uvek je nasmejan i više ne troši toliko para kao pre. Baš smo zadovoljni njime, ali i njegovom devojkom. Rekao nam je da nikad nije toliko voleo nijednu ženu. Sviđa mu se što je Barbara prirodna i spontana i što se bave istim poslom, pa često zajedno nastupaju. Nedavno ju je zaprosio i već su zakazali svadbu za proleće sledeće godine - kaže izvor iz porodice Lazić.

Darko Lazić, Barbara Bobak, Brestač
FOTO: SONJA SPASIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Darko je bojažljivo predložio devojci da svadbu prave pod šatorom, a ona je to oduševljeno prihvatila.

- Barbara mu je rekla da baš takvu svadbu želi i da će napraviti opštenarodno veselje kakvo Srbija još nije videla! I ona ima veliku familiju u Futogu i želi da ih sve pozove. Samo s njene strane imaće više od 300 gostiju! I Darkova porodica je velika, a on planira da pozove i mnoge kolege, pa će sigurno pod šatorom biti oko hiljadu gostiju - priča sagovornik i dodaje da je tako veliku svadbu Darko planirao oduvek.

- On je celog života želeo da napravi baš takvo veselje, ali je to odbila njegova prva žena Ana Sević, a ni drugoj nevenčanoj supruzi Marini Gagić to se nije dopadalo. Ona je čak bila zgrožena što je Darkova porodica za prvi rođendan njihovog sina Alekseja ispred restorana pekla vola. Sećam se da je besno rekla da je to za nju "seljacizam"! Međutim, njegova nova devojka Barbara jedva čeka takvo slavlje, na kome sad planiraju da ispeku dva vola.

Podsetimo, Darko je sa Anom Sević bio u braku pet godina i imaju sedmogodišnju ćerku Lorenu. Nakon razvoda od Ane, Darko je započeo vezu sa Marinom Gagić, s kojom ima dvogodišnjeg sina Alekseja. Barbaru Bobak upoznao je u junu ove godine i otad se ne razdvajaju. S njom planira i brak i porodicu.

- Želim da imam bar petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta - rekao je jednom prilikom Lazić.

Kuma na Darkovoj svadbi biće, kako navodi pomenuti list, Andreana Čekić, koja je kumovala i na njegovom prvom venčanju sa Anom Sević.

- Andreana je tada bila Anina kuma, ali su njih dve prekinule prijateljstvo kad se Sevićeva razvela od Lazića. Međutim, Darko i Andreana su ostali veliki prijatelji i zato će ona sada biti njegova kuma na venčanju sa Barbarom - priča izvor blizak Laziću.

Darko Lazić
FOTO: PRINTSCREEN

(kurir.rs/informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar