Оливер Мандић на Тари направио рај на земљи!

Иако је физички и ментално у веома доброј кондицији, о чему најбоље сведоче благо препланули тен и одсуство вишка килограма, легендарни певач и композитор Оливер Мандић (68) напустио је Београд и последњих годину дана живи на Тари.

Забава 13.09.2021 | 21:32
Оливер Мандић на Тари направио рај на земљи!

На огромном имању које је наследио од деде и оца изградио је рај на земљи.

Четири велике куће, свака са површином од 450 метара квадратних,грађене у традиционалном српском планинском стилу, послужиле су му као идеално место за ескапизам из града за време првог удара вируса корона и ограничавања кретања у пролеће 2020. Кад је схватио шта му пружају Тара и нетакнута природа, одлучио је да и 2021. проведе на обалама Заовинског језера.

Oliver Mandić
фото: Немања Николић

- Пре 25 година, када сам започео обнову имања на дедовини, планирао сам да направим центар у коме ће се окупљати уметници различитог профила: музичари, глумци, балетски играчи, сликари... Тада сам имао 45 година и био сам у пуној снази. Данас, кад сам све завршио, имам скоро 70 година и немам снаге нити воље да се више бавим тиме - каже творац неких од најлепших песама српске поп и рок музике.

Од кућа га свега неколико десетина метара дели до Заовинског језера. Изградио је понтонски мост дугачак двадесетак метара како би с њега комотно могао да улази у чамац или воду. Део обале на његовом имању ограђен је бовама како би купање било сигурно с обзиром на то да Заовинско језеро важи за веома хладну и опасну воду.

- Уопште ми није досадно. Свирам по шест-седам сати дневно и тек сад видим колико не знам. У Београд долазим ретко, био сам само четири-пет дана у последњој години. Све што ми треба имам на Тари. Кад се ужелим друштва, близу ми је Мећавник, па одем у посету Кусти - констатује Оливер Мандић.

Oliver Mandić
фото: Притнсцреен

(курир.рс/хелло)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дзоби

13.09.2021 20:25

Оли добар певац био , увјек зу власт и бог помазе снове .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.09.2021 00:29

На чему је зарадио, сигурно обрађивао земљу и бавио се пољопривредом. Он је то направио на мајмунисању у слуђивању овог народа продајући му маглу и замајавајући будале, а и медију су му давали паре за то као и држава за концерте. ЈОш ће још и националну пензију да му дају од 2000 евра, па да се и даље вуче на народној грбачи овај паразит и нерадник.

Name

Ацо

14.09.2021 06:01

Оливер није кантаутор,Марина Туцаковиц му је писала пјесме,сто је и сам рекао...

Name

Једино

14.09.2021 01:10

Једино су му криминалци били пријатељи као Аркан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенатор

15.09.2021 17:49

Оли до боли!!! Увијек је био испред свог времена. Позз из Згб.

ОДГОВОРИТЕ