Месна фирма "Глобус" отвара дисконт меса у Љељенчи

Лидер у производњи меса и месних прерађевина фирма “Глобус” из Бијељине проширила је продајне капацитете отварањем још једног дисконта меса, који се налази у мјесту Љељенча на магистралном путу Бијељина-Брчко.

Република Српска 13.09.2021 | 15:12
Месна фирма "Глобус" отвара дисконт меса у Љељенчи

Овим је тим  “Глобус”-а још једном показао да мисли на своје купце како би до њих стизало квалитетно и домаће месо из Семберије.

Новине у пословању семберске индустрије меса “Глобус” усмјерене су на нови дисконт меса којим ће корисницима услуга свакодневно бити доступни свјежи месни производи.

“Карактеристично за ово продајно мјесто што ћемо ту имати све врсте меса и месних прерађевина, почев од свињетине, јунетине, једном седмично ћемо имати коњетину и домаће телеће месо. Дакле, све оно што помисле људи да постоји од меса, имамо намјеру да пласирамо кроз овај дисконт”, рекао је власник фирме “Глобус” Миленко Зупур.

Глобусов дисконт меса првенствено је намјењен за велепродају угоститељским објектима, али и малопродају по веома приступачним цијенама, поручују из фирме “Глобус”.

“Са овим продајним мјестом имамо намјеру, корисницима наших услуга када је месо у питању, да им приближимо што више, да им учинимо доступнијим набавку наших производа. Нарочито мислим на купце Хореца програма, на угоститеље, јер ово је ипак дисконт меса гдје се више базирамо на велепродају, што не значи да нећемо имати производе за купце у малопродаји и то по нижим цијенама, јер је сам дисконт у непосредној близини наше клаонице у Љељенчи”, додаје Зупур.

Тим фирме “Глобус” унапријеђује своје пословање, запошљавајући нове раднике и проширујући пословне капацитете из године у годину. Једно је сигурно дисконт меса понудиће домаће семберско за све купце који препознају врхунски квалитет.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Раденко

13.09.2021 14:02

Нова звијезда квалитета. Пуно среће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анас

13.09.2021 18:30

Конацно здрава пословна вијест у мору замајавања народа глупостима и криминалом!!! Свака цаст и сву срецу у пословању!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

13.09.2021 19:14

Засто нема Бања Лука? Довези квалитета меса има висе становника купује. Вријеме је не цекај ајде напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

15.09.2021 12:58

Браво, надам се да ће да отворе и у Бањалуци.

ОДГОВОРИТЕ