Mesna firma "Globus" otvara diskont mesa u Ljeljenči

Lider u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina firma “Globus” iz Bijeljine proširila je prodajne kapacitete otvaranjem još jednog diskonta mesa, koji se nalazi u mjestu Ljeljenča na magistralnom putu Bijeljina-Brčko.

Republika Srpska 13.09.2021 | 15:12
Mesna firma "Globus" otvara diskont mesa u Ljeljenči

Ovim je tim  “Globus”-a još jednom pokazao da misli na svoje kupce kako bi do njih stizalo kvalitetno i domaće meso iz Semberije.

Novine u poslovanju semberske industrije mesa “Globus” usmjerene su na novi diskont mesa kojim će korisnicima usluga svakodnevno biti dostupni svježi mesni proizvodi.

“Karakteristično za ovo prodajno mjesto što ćemo tu imati sve vrste mesa i mesnih prerađevina, počev od svinjetine, junetine, jednom sedmično ćemo imati konjetinu i domaće teleće meso. Dakle, sve ono što pomisle ljudi da postoji od mesa, imamo namjeru da plasiramo kroz ovaj diskont”, rekao je vlasnik firme “Globus” Milenko Zupur.

Globusov diskont mesa prvenstveno je namjenjen za veleprodaju ugostiteljskim objektima, ali i maloprodaju po veoma pristupačnim cijenama, poručuju iz firme “Globus”.

“Sa ovim prodajnim mjestom imamo namjeru, korisnicima naših usluga kada je meso u pitanju, da im približimo što više, da im učinimo dostupnijim nabavku naših proizvoda. Naročito mislim na kupce Horeca programa, na ugostitelje, jer ovo je ipak diskont mesa gdje se više baziramo na veleprodaju, što ne znači da nećemo imati proizvode za kupce u maloprodaji i to po nižim cijenama, jer je sam diskont u neposrednoj blizini naše klaonice u Ljeljenči”, dodaje Zupur.

Tim firme “Globus” unaprijeđuje svoje poslovanje, zapošljavajući nove radnike i proširujući poslovne kapacitete iz godine u godinu. Jedno je sigurno diskont mesa ponudiće domaće sembersko za sve kupce koji prepoznaju vrhunski kvalitet.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Radenko

13.09.2021 14:02

Nova zvijezda kvaliteta. Puno sreće!

ODGOVORITE
Name

Anas

13.09.2021 18:30

Konacno zdrava poslovna vijest u moru zamajavanja naroda glupostima i kriminalom!!! Svaka cast i svu srecu u poslovanju!

ODGOVORITE
Name

Dr

13.09.2021 19:14

Zasto nema Banja Luka? Dovezi kvaliteta mesa ima vise stanovnika kupuje. Vrijeme je ne cekaj ajde naprijed.

ODGOVORITE
Name

Mirko

15.09.2021 12:58

Bravo, nadam se da će da otvore i u Banjaluci.

ODGOVORITE