Фудбалер добио милионску казну - тукао дјевојку

Таман што је отишао из Бајерна Џером Боатенг је морао да се враћа у Минхен, овога пута да би отишао на суд. Дјевојка са којом има двоје дјеце га је оптужила да је ударио, а сада је донесена пресуда. 

Спорт 11.09.2021 | 15:00
Фудбалер добио милионску казну - тукао дјевојку

Нови штопер Лиона је проглашен кривим, успио је да избјегне затворску казну, али ће морати да плати астрономску казну у износу од 1.800.000 евра. 

Ово није први пут да се прича о се прича о Боатенговом проблематичном љубавном животу. Њега је Шерин Сенлер са којом је три године био у вези и са којом је имао близанце оптужуила да ју је ударио док су били на одмору са ћеркама, а због тога је могао чак и до пет година у затвор. Она је на суду свједочила и рекла да не само да ју је Боатенг ударио, већ ју је вукао за косу, гризао, а да је током сукоба било и увреда са његове стране. Навела је и да је изгубила дах од силине његовог ударца.

Ова пресуда долази само седам мјесеци након што је 25-годишња Касија Ленхарт извршила самоубиство недељу дана након што је са Боатенгом послије жестоке свађе окончала двогодишњу везу. 

(Мондо)

Коментари / 0

Оставите коментар