Fudbaler dobio milionsku kaznu - tukao djevojku

Taman što je otišao iz Bajerna Džerom Boateng je morao da se vraća u Minhen, ovoga puta da bi otišao na sud. Djevojka sa kojom ima dvoje djece ga je optužila da je udario, a sada je donesena presuda. 

Sport 11.09.2021 | 15:00
Fudbaler dobio milionsku kaznu - tukao djevojku

Novi štoper Liona je proglašen krivim, uspio je da izbjegne zatvorsku kaznu, ali će morati da plati astronomsku kaznu u iznosu od 1.800.000 evra. 

Ovo nije prvi put da se priča o se priča o Boatengovom problematičnom ljubavnom životu. Njega je Šerin Senler sa kojom je tri godine bio u vezi i sa kojom je imao blizance optužuila da ju je udario dok su bili na odmoru sa ćerkama, a zbog toga je mogao čak i do pet godina u zatvor. Ona je na sudu svjedočila i rekla da ne samo da ju je Boateng udario, već ju je vukao za kosu, grizao, a da je tokom sukoba bilo i uvreda sa njegove strane. Navela je i da je izgubila dah od siline njegovog udarca.

Ova presuda dolazi samo sedam mjeseci nakon što je 25-godišnja Kasija Lenhart izvršila samoubistvo nedelju dana nakon što je sa Boatengom poslije žestoke svađe okončala dvogodišnju vezu. 

(Mondo)

Komentari / 0

Ostavite komentar