Саша Матић гала прославом обележио ћеркино пунолетство!

Познати фолк певач Саша Матић синоћ је направио гала прославу поводом прославе 18. рођендана његове ћерке Александре. На весељу се нашло много певачевих колега и сарадника, а сада су се на друштвеним мрежама појавили и снимци са прославе.

Забава 10.09.2021 | 16:33
Саша Матић  гала прославом обележио ћеркино пунолетство!

Како се може видети, Саша није одолео да својој наследници отпева омиљене песме, а призор оца и ћерке у загрљају, док он пева, многе је разнежио. Како се могло видети, на видео биму се емитовао филм у којем су приказане успомене са породицом.

Саша Матић, прослава рођендана ћерке, Принтсцреен Инстаграм/јанавип2011

Поред Саше, микрофона се латио и његов колега Халид Бешлић, који је својим песмама разгалио присутне госте, а ту су се нашли и Јана ТодоровићАлександра Пријовић и многи други.

Саша Матић, прослава рођендана ћерке, Принтсцреен Инстаграм/бојанарајиц

Саша Матић, прослава рођендана ћерке, Принтсцреен Инстаграм/александрапријовиц

Како се може видети по фотографијама које су испливале на друштвеној мрежи Инстаграм, сала у којој је направљена прослава била је сва у розе и љубичастим тоновима, велики аранжмани цвећа нашли су се на столовима, а столице за округлим столовима су биле провидне.

Саша Матић, прослава рођендана ћерке, Принтсцреен Инстаграм/софронацц

Саша Матић, прослава рођендана ћерке, Принтсцреен Инстаграм/софронацц

Подсетимо, Саша Матић са супругом Анђелом има две ћерке, Александру и Тару, које су центар његовог света. Једном приликом је певач изјавио да је породица за њега нешто најсветије.

(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нека

10.09.2021 19:20

Је са срецом пунолетство Салетове принцезе.

ОДГОВОРИТЕ