Saša Matić gala proslavom obeležio ćerkino punoletstvo!

Poznati folk pevač Saša Matić sinoć je napravio gala proslavu povodom proslave 18. rođendana njegove ćerke Aleksandre. Na veselju se našlo mnogo pevačevih kolega i saradnika, a sada su se na društvenim mrežama pojavili i snimci sa proslave.

Zabava 10.09.2021 | 16:33
Saša Matić  gala proslavom obeležio ćerkino punoletstvo!

Kako se može videti, Saša nije odoleo da svojoj naslednici otpeva omiljene pesme, a prizor oca i ćerke u zagrljaju, dok on peva, mnoge je raznežio. Kako se moglo videti, na video bimu se emitovao film u kojem su prikazane uspomene sa porodicom.

Saša Matić, proslava rođendana ćerke, Printscreen Instagram/janavip2011

Pored Saše, mikrofona se latio i njegov kolega Halid Bešlić, koji je svojim pesmama razgalio prisutne goste, a tu su se našli i Jana TodorovićAleksandra Prijović i mnogi drugi.

Saša Matić, proslava rođendana ćerke, Printscreen Instagram/bojanarajic

Saša Matić, proslava rođendana ćerke, Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Kako se može videti po fotografijama koje su isplivale na društvenoj mreži Instagram, sala u kojoj je napravljena proslava bila je sva u roze i ljubičastim tonovima, veliki aranžmani cveća našli su se na stolovima, a stolice za okruglim stolovima su bile providne.

Saša Matić, proslava rođendana ćerke, Printscreen Instagram/sofronacc

Saša Matić, proslava rođendana ćerke, Printscreen Instagram/sofronacc

Podsetimo, Saša Matić sa suprugom Anđelom ima dve ćerke, Aleksandru i Taru, koje su centar njegovog sveta. Jednom prilikom je pevač izjavio da je porodica za njega nešto najsvetije.

(24sedam.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Neka

10.09.2021 19:20

Je sa srecom punoletstvo Saletove princeze.

ODGOVORITE