Чола чува глас и подмлађује се у комори

Певач Здравко Чолић је већ дуги низ година на јавној сцени, за његов глас као и младоликост, побринула се, како пишу домаћи медији - хипербарична комора.

Магазин 09.09.2021 | 22:14
Чола чува глас и подмлађује се у комори

Чолић хипербаричну комору посећује да би освежио гласне жице и сачувао плућа током пандемије коронавируса, али и због лепшег тена.

Певач је од свог лекара добио упут за једну државну болницу у Београду, где с времена на време удише чист кисеоник. Тамо је, како кажу, радо виђен гост.

"Чола је феноменалан. Није био скоро, али сећам се када је пре неколико месеци први пут дошао, сви смо били одушевљени. Дошао је са упутом свог изабраног лекара. Шалио се на свој рачун, а кроз смех је и рекао како удише кисеоник да би изгледао млађе и да би одржавао гласне жице", рекао је један од запослених.

Хипербарична комора, кажу помаже да цео организам буде виталан, а певачу очигледно изузетно значи због посла којим се бави.

"Очекујемо га опет јер је сјајан, културан и човек из народа", изјавио је један од запослених, који је инсистирао на анонимности.

Иначе, у државној болници коју посећује Здравко Чолић, осим с упутом, када је коришћење хипербаричне коморе бесплатно, могуће је доћи и платити његову употребу.

Од запослених се сазнаје да се, цена по третману креће се од 9.000 до 10.000 динара. Из болнице су незванично потврдили да је Чола долазио у установу.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кум

10.09.2021 04:05

Значи да Чола о државном трошку подмлађује се, а имамо масу озбиљних болесника који не могу да дођу на ред. Није он сам, можете замислити ко и колико користи ХБ комору преко реда, а без пријеке потребе! И бесплатно!

ОДГОВОРИТЕ