Рада прије смрти оптужила породицу за смрт пјевачице

Рада је јавности постала позната неколико месеци после смрти Јелене Марјановић, а у петак је преминула.

Забава 08.09.2021 | 13:40
Рада прије смрти оптужила породицу за смрт пјевачице

Рада Матић (41), жена која је тврдила да се дописивала са Зораном Марјановићем само месец дана након убиства певачице Јелене Марјановић, преминула је у петак.

Рада је јавности постала позната неколико месеци после смрти Јелене Марјановић, јер је изнела у медије преписку између ње и Зорана Марјановића. Када су је питали због чега се дописивала са њим, образложила је да јој је било стало да разоткрије праве убице певачице.

Матићева је тврдила да иза убиства стоји породица Марјановић, са Зорановом мајком на челу, а да је мотив убиства ритуалне природе,

"Ради се о жртвовању у секташке сврхе и то баш 3. априла и са 33 ударца каменом, јер је то дан кад је умро Исус Христ и број година које је имао када је умро", наводила је Рада Матић.

Рада је наводила да је сама одлучила да разоткрије Зорана. Он је, како се испоставило, с Радом разменио на хиљаде експлицитних порука и тиме показао да није уцвељени удовац. Међутим, и Радина појава и тврдње нису могли, а да а да не буду сумњиви.

Тврдила је да није имала намеру да буде са Зораном, али му је након што су успоставили контакт преко Фејсбук групе подршке породици, слала поруке са све експлицитнијим фотографијама. Убрзо је прешла у улогу детективк, па је, како тврди, у намери да помогне у решавању случаја позвала полицију и проследила им поруке које је размењивала са Зораном.

"Они сугурно нису прислушкивали његов телефон. Када сам им послала поруке, били су шокирани и тражили су да одмах дођем у Београд. Нису могли да организују пратњу за мој и Зоранов састанак, па су ми предложили да се вратим у Беч и наставим да се дописујем с њим", рекла је Рада у једној емисији.

Тврдила је да јој је тешко да поверује да се не прислушкује телефон особе која је била прва међу осумњиченима. Тврдила је и да је немогуће да надлежни нису успели да организују "тајну пратњу” за састанак ње и Зорана, који би могао да им разреши тренутно најважнији случај.

Наглашавала је да је љута јер је "полиција ускоро део њене преписке искористила да испровоцира Зорана и пустила то у медије”, али са сликом друге жене и другим идентитетом, наводећи да је реч о проститутки из Беча. Тада је Рада сама пустила комплетну преписку у јавност.

Након улоге инспекторке, Рада је на ТВ-у подигла себи ниво на улогу тужиоца и судије. Марјановиће је оптужила да знају ко је убио Јелену, да су гледали Јеленино убиство, да јој је Зоранов отац Владимир такође слао еротске поруке, да су је позивали на ритуални обред оргијања..

(Мондо

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СТРАСНО

08.09.2021 12:51

Бозе сацувај и она је знаци њихова зртва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је

08.09.2021 14:01

Да ли је умрла природном смрћу.Та породица је склопила пакт са ђаволом,и постоји могућност да су јој дошли главе.

ОДГОВОРИТЕ