Rada prije smrti optužila porodicu za smrt pjevačice

Rada je javnosti postala poznata nekoliko meseci posle smrti Jelene Marjanović, a u petak je preminula.

Zabava 08.09.2021 | 13:40
Rada prije smrti optužila porodicu za smrt pjevačice

Rada Matić (41), žena koja je tvrdila da se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem samo mesec dana nakon ubistva pevačice Jelene Marjanović, preminula je u petak.

Rada je javnosti postala poznata nekoliko meseci posle smrti Jelene Marjanović, jer je iznela u medije prepisku između nje i Zorana Marjanovića. Kada su je pitali zbog čega se dopisivala sa njim, obrazložila je da joj je bilo stalo da razotkrije prave ubice pevačice.

Matićeva je tvrdila da iza ubistva stoji porodica Marjanović, sa Zoranovom majkom na čelu, a da je motiv ubistva ritualne prirode,

"Radi se o žrtvovanju u sektaške svrhe i to baš 3. aprila i sa 33 udarca kamenom, jer je to dan kad je umro Isus Hrist i broj godina koje je imao kada je umro", navodila je Rada Matić.

Rada je navodila da je sama odlučila da razotkrije Zorana. On je, kako se ispostavilo, s Radom razmenio na hiljade eksplicitnih poruka i time pokazao da nije ucveljeni udovac. Međutim, i Radina pojava i tvrdnje nisu mogli, a da a da ne budu sumnjivi.

Tvrdila je da nije imala nameru da bude sa Zoranom, ali mu je nakon što su uspostavili kontakt preko Fejsbuk grupe podrške porodici, slala poruke sa sve eksplicitnijim fotografijama. Ubrzo je prešla u ulogu detektivk, pa je, kako tvrdi, u nameri da pomogne u rešavanju slučaja pozvala policiju i prosledila im poruke koje je razmenjivala sa Zoranom.

"Oni sugurno nisu prisluškivali njegov telefon. Kada sam im poslala poruke, bili su šokirani i tražili su da odmah dođem u Beograd. Nisu mogli da organizuju pratnju za moj i Zoranov sastanak, pa su mi predložili da se vratim u Beč i nastavim da se dopisujem s njim", rekla je Rada u jednoj emisiji.

Tvrdila je da joj je teško da poveruje da se ne prisluškuje telefon osobe koja je bila prva među osumnjičenima. Tvrdila je i da je nemoguće da nadležni nisu uspeli da organizuju "tajnu pratnju” za sastanak nje i Zorana, koji bi mogao da im razreši trenutno najvažniji slučaj.

Naglašavala je da je ljuta jer je "policija uskoro deo njene prepiske iskoristila da isprovocira Zorana i pustila to u medije”, ali sa slikom druge žene i drugim identitetom, navodeći da je reč o prostitutki iz Beča. Tada je Rada sama pustila kompletnu prepisku u javnost.

Nakon uloge inspektorke, Rada je na TV-u podigla sebi nivo na ulogu tužioca i sudije. Marjanoviće je optužila da znaju ko je ubio Jelenu, da su gledali Jelenino ubistvo, da joj je Zoranov otac Vladimir takođe slao erotske poruke, da su je pozivali na ritualni obred orgijanja..

(Mondo

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

STRASNO

08.09.2021 12:51

Boze sacuvaj i ona je znaci njihova zrtva.

ODGOVORITE
Name

Pitanje je

08.09.2021 14:01

Da li je umrla prirodnom smrću.Ta porodica je sklopila pakt sa đavolom,i postoji mogućnost da su joj došli glave.

ODGOVORITE