Марија Шерифовић најавила свој одлазак из Звезда Гранда а Мили проговорио о Цеци!

Алекандар Милић међу првима је дошао на снимање Звезда Гранда. У разговору за Курир открио је у каквом је односу са Светланом Цецом Ражнатовић, а Марија Шерифовић је открила да је ово њена последња сезона у Звездама Гранда.

Забава 07.09.2021 | 17:40
Марија Шерифовић најавила свој одлазак из Звезда Гранда а Мили проговорио о Цеци!

- Нисам спвао целе ноћи. Радио сам нови албум. Мислим да ће ова сезона бити фантастична. Радујем се када велики певачи учествују. Волео бих да буде и Драгана Мирковић и да се врати Лепа Брена поново. Цеца је толико велика звезда да било је одлично изненђење. Изненадило ме је то што је Јелена отишла. То морам да кажем. Прошла сезона је била једна од најгледанијих, икада, имали смобурно такмичење, али свако гледа где му је боље - рекао је Мили.

На питање да ли ће недостајати "мала од скандала" , Александар је био изричит:

- То не знам. Цеца ће на свој начин да допринесе програму, Е , сад да ли ће бити више или мање то не знам, али Јелена се трудила и била одличан сарадник - сматра он.

- Нисам се чуо са њом јер сам дуго био на путу. Додуше, ни са ким се нисам чуо од чланова жирија, то је искључиво посао Саше Поповића. Све док је он ту ја његове одлуке подржавам из све снаге.

У каквим је односима са Ражнатовићком.

- Ми смо увек у истом односу. Цеца и ја смо направили двадесет године њене каријере, девет албума, стотине стадиона. Од 1995 до данс песме не пролазе, песме и даље раде.

Марија Шерифовић је истакла да јој је ово последња сезона у Звездама Гранда.

Marija ŠerifovićФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Ја ћу се максимално потрудити да и ове године мој кандидат буде победник и да се са три круне поздравим са такмичењем. Доста више. Цецо, вежи се полећемо. Њој сам пожела добродошлицу, ми се познајемо и поштујемо. Не познајемо се довољно добро, приватно, не знам како ће се у овом лудилу снаћи - рекла је Марија.

Снежана Ђуришић је истакла да ће се Цеца добро снаћи и да је искусна у свом послу.

Snežana Đurišić
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Спремна сам, одморила се нисам, радила сам пуном паром овог лета, одмарала сам када је била корона. Нисам дала савет Цеци, она све то зна. Она је неко ко је пратио све то, она је искусна и не сумњам да ће се добро снаћио", рекла је Снежана.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар